Rimčikā atlaides šamējam Būs kādam laikam, ko uz maizītēm likt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eduk, interesanta teorija, bet es to tiešām tā arī jūtu- Rīgā visu laiku uz ielas kāds lien virsū,, nemaz nerunājot par tirgu vai staciju, tas vispār ir murgs, uzreiz sāk niezēt āda un kļūstu nervozs Arī nespēju tur ilgi uzturēties.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Ko ta Tev? Man jau 8:00 bija darbā šorīt jābūt ar visiem kaķiem
A Jutrix nemaz vēl nav cēlies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Legāli to var noķert tikai jūrā un Buļļupē. Vai arī par naudu pērkot licenci. Labāk uzreiz pērku zivi Kaut gan doma par spiningošanu jūrā, teiksim aprīļa sākumā, mani neliek mierā jau trešo gadu Iespējams pamēģināšu
Rimčikā token lašus dod pa pusvelti, pat rinda bija. Es gan izvēlējos malto gaļu un izcepu pavisam negardās kotletītes ar dor blu pildījumu. p.s. sajūta tāda, ka rīt visi kaķi pie manis nāks.
aigar - to foreles ādu neizmet ārā. piekar pie griestiem un tumsā pavēro. bet nenomazā nost to spīdošo slāni ja turi ledusskapī, tad vari uz to laiku izskrūvēt spuldzīti, jo gaisma pietiks
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!