Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
natirš! ja godīgi nesaprotu, par kādu ledus bīstamību jūs te runājāt...tur ledus ir mellais, gludais, caurspīzdīgais, vismaz 30 - 40 cm biezumā....tik daudz, ka virsū gan pēc pāris dienām būs grūtības tikt, bet nevajag arī, jo uz turieni vairs nedošos...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
natirš! ja godīgi nesaprotu, par kādu ledus bīstamību jūs te runājāt...tur ledus ir mellais, gludais, caurspīzdīgais, vismaz 30 - 40 cm biezumā....
Pēdējie vārdi jau atskan ar burbuļu skaņu un no dziļuma
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivnieks - moš ar aizmaukšu, bet nesolu Tkreklam Tev kāds izmērs?
es tik ieteiktu turēties pie viena fonta tajā adreses rakstīšanā - parcopi.lv. tas jau kā logo, kurš veido atpazīstamību, bet ja katru reizi raksta savādāk, tad stilīgi tas nav... vēlams jau tad to, kas ir lapas augšējā bildē. aigaram fonts ir, ja nu kas.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
un ja kādam ir iekārojusies kāda no tām perversajām zivīm lapas fonā, tad es varu izsniegt vektora formātā un lai jums iekombinē viņu kur sirds kāro. arī logo varu iedod vektorā uzreiz, lai nejauc galvu ar fontiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti - tajā kantorī var uzlikt tikai viņu piedāvātos fontus un vienkārši nepiefiksēju kādu sev uzliku A t-kreklam jau pavisam vienkārši - tur priekšpusē ir lapas augšas bilde ar visu uzrakstu. A aizmugurē uzraksts ir informatīvs "Viss par copi un vēžošanu" "www.parcopi.lv" un tas jau ir vienalga kādā fontā Kaut kā tā. Tagad jau katrs taisa individuāli kā pašam patīk. Ja es taisītu veselu partiju, tad būtu savādāk Zivnieks - tev vajag uzbaroties priekš xl