vot man tie pirksti īstenība drusku biedē, jo pat vēl šodien divi pirkstu gali ļoti sāpīgi, laikam kaut kādu apsaldējumu vieglā formā būšu tomēr atrāvis bet ja jau sāp, tad viss ok, ja nejustu neko, tad laikam būtu čābīgāk.
starpcitu, pateicoties šim gadījumam gribu nopirkt jaunus cimdus...kāds var kaut ko ieteikt? pats visu laiku esmu copējis ar pirms pieciem gadiem pirktiem pirkstaiņiem, ar nogrieztām augšām un lociņu, kuru pārvelkot pāri, cimds paliek pa dūraini. it kā jau nebija ne vainas, bet pēc vakardienas sāku aizdomāties, ka ir bišk pa īsu, varbūt arī tāpēc, ka tie jau galīgi izjukuši man liekas, ka ideāls variants būtu milzīgi, silti dūraiņi, ar kuriem var copēt, bet copes brīdī nomest tos nost un stīvēt ārā kimlaku ar plikām rokām
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tieši tā, vajag lielos siltos. Ar vieglu nomešanas iespēju. Man tādi ir jau gadus 20. Kaut kāda sintētika, bet silda labi. :)
Piebiedrojos, man agrāk ar pārsvarā lieli dūraiņi bija - lielā salā nekā labāka nav- piecērt, ātri nomet un velc ar plikām rokām zivi laukā. Arī pēc tam atpakaļ viegli uzvilkt . Protams, ka ar plikām rokām, kad var, ķeru vislabprātāk ...
parastos baltos darba cimdus ar nogrieztiem galiņiem īkšķim un rādītājpirkstam. kurus var ievilkt lielos dūraiņos, ka jau Boroda rakstīja. man arī jau kalpo pulkos gadus.
man liekas, ka ideāls variants būtu milzīgi, silti dūraiņi, ar kuriem var copēt, bet copes brīdī nomest tos nost un stīvēt ārā kimlaku ar plikām rokām
Pie pareiza slēdziena esi nonācis manējie,laikam 12gadu vecie Breksī pirktie dūraiņi pērn noklājās.Neko rokām tīkamu tā arī bodēs neesmu piefiksējis."Patriotā" kaut kādus gana siltus dabuju,bet nomest uz ledus nevar,jo gumija ap locītavām.Atārdot gumiju nekas īpaši labāks nepalika.Pērn Latgalītē piefiksēju PSRS laika flaneļa un vatētos dūraiņus.Kaut kā neuzrunāja,bet varbūt tomēr vajadzēja paņemt.Toreiz vecie maksāja aptuveni 3,5 ls tik tiešām labi.Vēlāk tāpat spļaudijos,ka nepaņēmu toreiz piedāvāto otro variantu-karakulādas dūraiņu par 7ls.
mjā, bet kur lai pie tādiem zvēriem tiek? žēl, ka nav omes, pie kā piebraukt, aizvest aitādas plašķi un lai uzdrākalē, kādu tik sirdij vajag....pats ar tādiem rokdarbiem neņemos cīnīties rīt iebraukšu darba apģērbu bodē...varbūt tur kas acīs iekrīt, jo copes bodēs kaut ko tamlīdzīgu toč neesmu manījis vēl viens variants ir uztaisīt revīziju garāžā, varbūt tur kas no vectēva laikiem saglabājies, bet līdz pavasarim, pie revīzijas klāt tur nav iespējams pieķerties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
vēl var uz Depo un tamlīdzīgām bodēm aizlaist. tajos citreiz teroveļa un gumijnieki, putinieki u.c. ir krietni lētāki, nekā copes bodēs. labs variants ir no veca aitādas kažoka uzšūdināt, bet tur vajag spečuku. man tika mantojumā no fātera tādi. tas nez cik gadus drillēja un es ar jau ne mazums. bet iet uz beigām. būs jau laicīgi arī jāsāk pētīt kur ko var dabūt!
Šodien izmetu apli pa Rīgu,izvedāju sevi un sīkos pa dakteriem.Ielās viss notiekās ,stāvvietu maksas automāti rij naudiņu nepajokam,biļetīti pretīm nedodot un autiņi arī tiek velkāti uz nebēdu,nevar būt ka ziema atnākusi