Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Citus gadus esmu gaidījis ledus sezonu - šogad kaut kā nemaz nevelk. Žēl tik ka mana mīļākā zivs jau nedēļas 3 negrib ņemt, līmenis pārāk augsts un vislaik lēkā
Citus gadus esmu gaidījis ledus sezonu - šogad kaut kā nemaz nevelk. Žēl tik ka mana mīļākā zivs jau nedēļas 3 negrib ņemt, līmenis pārāk augsts un vislaik lēkā
Līnis?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es nesaprotu, kā Tu viņus atrodi. Es līņus varu tikai vasarā noķert nu vēl pavasara beigās arī, ij ta reti Kaprīza zive, bet arī man ļoti tuva. Līņu rīta vai vakara cope, ar pludiņu - ir vienkārši kaifs!
Esmu nobriedis svinu liešanai. Līdz šim lēju parastos svinus, ķieģelī izgrebu caurumu un pilnīgi pietika gan vimbai gan jūrai. Bet parādījusies nepieciešamība pēc caurejošajiem sviniem svarā ap 80-100 gr, tas vēdzelei. Un lūk no tā izriet jautājums - kā vieglāk izliet lai būtu plakans, ovāls svins ar garenisku caurumu kur kembriku ielaist. Ja būtu vizuāla informācija būtu ļoti pateicīgs. P.s. Buma formas negribu pirkt, vēlēšanās pašam uzriktēt visu
Bebrs - a vai tad nevar vienkārši zemē uztaisīt vajadzīgi formu, pa vidu ielikt kādu stiepli un liet tik virsū. Tik stiepli vēlams ieeļlot, lai var izvilkt ārā pēc tam. Vēlāk tajā caurumā liec iekšā izolāciju, pielabo svina formu un gatavs! Mēs pusaudžu gados tā līdzīgu kastetes taisījām Pie tam formas var taisīt smiltīs un zemē visdažādākās un caurumus arī. Vismaz es tā mēģinātu. Visvienkāršākais variants