[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
copmanis78Datums: Sestdiena, 07.01.2012, 19:25 | Ziņa # 1516
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Cipulim vārti jeeeeeeeee plaude

parcopiDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 19:26 | Ziņa # 1517
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
ja hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 19:55 | Ziņa # 1518
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
nez, par kuriem īkšķis jātur?:)

copmanis78Datums: Sestdiena, 07.01.2012, 20:03 | Ziņa # 1519
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Rezultāts kopumā bēdīgs pagaidām

ZivinensDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 20:34 | Ziņa # 1520
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Vienīgais prieks ka Cipulis bullīti iemeta,pirmā un otrā maiņa daudz ziepes vārija un golus ar neiemeta,puika ar aizbrauca hoķi uz arēnu skatīties.

martiDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 20:44 | Ziņa # 1521
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
esmu sataisījies rīt uz daugavu pasēdēt ar DS uz zanderiem.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivinensDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 21:10 | Ziņa # 1522
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Es rīt uz šodien apraudzīto mazo ezereli,tik māc šaubas ka janvārī tur kas prātīgs vairs ķersies,bet ne vienmēr tas ir galvenais :)

uldeensDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 21:54 | Ziņa # 1523
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Paskatoties windguru māc šaubas vai pēc nedēļas tuvākajā apkārtnē ledus stāvoklis stabilizēsies-tas ap Rīgas un Cēsu rajonu a mosh maldos:(

BebrsDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 22:09 | Ziņa # 1524
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Citus gadus esmu gaidījis ledus sezonu - šogad kaut kā nemaz nevelk. Žēl tik ka mana mīļākā zivs jau nedēļas 3 negrib ņemt, līmenis pārāk augsts un vislaik lēkā

Nav bildes- nav zives :D

Ziņojumu laboja Bebrs - Sestdiena, 07.01.2012, 22:09

parcopiDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 22:10 | Ziņa # 1525
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Citus gadus esmu gaidījis ledus sezonu - šogad kaut kā nemaz nevelk. Žēl tik ka mana mīļākā zivs jau nedēļas 3 negrib ņemt, līmenis pārāk augsts un vislaik lēkā

Līnis? :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 22:39 | Ziņa # 1526
Uz to pusi ir. būtu līmenis 1.5 m zemāk kā tagad un nelēkātu, eh...

parcopiDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 22:56 | Ziņa # 1527
Multimakšķernieks
Es nesaprotu, kā Tu viņus atrodi. Es līņus varu tikai vasarā noķert nu vēl pavasara beigās arī, ij ta reti :D Kaprīza zive, bet arī man ļoti tuva. Līņu rīta vai vakara cope, ar pludiņu - ir vienkārši kaifs! ja

BebrsDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 23:01 | Ziņa # 1528
Esmu nobriedis svinu liešanai. Līdz šim lēju parastos svinus, ķieģelī izgrebu caurumu un pilnīgi pietika gan vimbai gan jūrai. Bet parādījusies nepieciešamība pēc caurejošajiem sviniem svarā ap 80-100 gr, tas vēdzelei. Un lūk no tā izriet jautājums - kā vieglāk izliet lai būtu plakans, ovāls svins ar garenisku caurumu kur kembriku ielaist. Ja būtu vizuāla informācija būtu ļoti pateicīgs.
P.s. Buma formas negribu pirkt, vēlēšanās pašam uzriktēt visu

parcopiDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 23:07 | Ziņa # 1529
Multimakšķernieks
Bebrs - a vai tad nevar vienkārši zemē uztaisīt vajadzīgi formu, pa vidu ielikt kādu stiepli un liet tik virsū. Tik stiepli vēlams ieeļlot, lai var izvilkt ārā pēc tam. Vēlāk tajā caurumā liec iekšā izolāciju, pielabo svina formu un gatavs! Mēs pusaudžu gados tā līdzīgu kastetes taisījām :D
Pie tam formas var taisīt smiltīs un zemē visdažādākās un caurumus arī. Vismaz es tā mēģinātu. Visvienkāršākais variants :)
Pielikumi: 5551292.jpg (22.1 Kb)

BebrsDatums: Sestdiena, 07.01.2012, 23:17 | Ziņa # 1530
Nu es kaut ko laikam mēģināšu no ģipša izliet vai kā savādāk. Kad tikšu pie nermāla neta nevis LMT tad arī parakņāšos, gan jau atradīšu.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv