ir jau arī tādi jūras asari bet vispār šitais jāprasa ihtiologiem... man divi paziņas ir tipa ihtiologi, būs jāpaprasa. šie man vienreiz stāstīja kāpēc jūrā viena un tā pati zivs attīstās un izaug ātrāk. kaut kas tur bija dēļ ph līmeņa sakritību asinīs ar sālsūdeni un veiksmīgo vielmaiņu. ja pareizi atceros.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jū! šitā man arī bija. man pat liekas, ka man bija visa sērija. kukaiņu dzīve, putnu dzīve, laikam arī augu dzīve bija
Točna, tādas man arī bija!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Baltijas jūra jau tāds ezers vien ir, tāpēc menca arī ir saldūdens zivs Ja nopietni, tad asaris laikam tomēr ir saldūdens, kaut jūrā dzīvo ļoti lielos baros. Jūras asari ir gaišāki un garšīgāki Karūsas arī jūrā dzīvo, bet tās taču neviens nesauks par jūras zivīm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kāds nav bijis pie lielupes un buļļupes? tur tgd ir ledus? vai ar spiningu tur var mētāt no krasta? :? negribas tur aizkulties uns aprast ka bori vajadzēja
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)