Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien pirmo reizi izbraucu tukšu bāku, man jau likās, ka es uz mājām uz tvaikiem atbraucu Tā arī bija, kad gribēju braukt uz tanku pildīties, vairs nevarēja pielast un dabūju iet pakaļ ar kanniņu Bet pati lielākā draza ir tas, ka mašīnas pultij baigi švaki strādā atvēršanas poga. Aizverās normāli, bet atvērt vajag riktīgi čakarēties, šodien 20min pēc pusdienām nočakarējos, lai tiktu iekšā. Var jau atvērt ar atslēgu, bet pielaist nevar...bateriju nomainīju... Galvenais, ka bija divas pultis, bet vienu jau vasarā copējot sabojāju, šī ir otrā. Ko lai tagad dara?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man gadījies izbraukt trīs reizes.divas darba autiņam,trešo- pērn savam.darba autiņam pēc lampiņas iedegšanās max nobraucu 55km (vasarā).Bija iegajies-iedegas lampiņa,uzņem km un brauc max 45km.Vēlāk iekritu,protams ziemā.Savējam nekad nebiju redzējis iedegamies lampiņu,dačiks kaut ko rāda,savācu sīkos no dārziņa,aizbraucu mājās,viss it kā ok.No rīta uz copi,sakravāju mantiņas,līdz benzīntankam kādi 500-600m.....un apstajos,6m pirms kolonkas.Neliels slīpumiņš,viens nevaru pastumt,apkārt ne vienas dvēseles.Pirku kanniņu un pildījos divreiz.Toreiz noskaidroju,ka manam autiņam signāllampiņas nemaz nav .
man gadījās apstāties, kad nesen biju iegādājis auto un izrādījās, ka dačiks nepariezi rāda. līdz sarkanajam vēl bija tālu un kompis rādīja vēl 200 km rezervi trakākais, ka braucām no bušu copes un viens no kompānijas bija atkarīgs no dialīzes, kas mājās jātaisa, bet cope ievilkās beidzās viss labi.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Autiņam šaize pēc tukšās bākas Tagad viss drebinās un raustās, kā uzdod gāzi, tā *opa Kaut kas būs aizsērējis vai sūknis noklājās, vai vēl kaut kas, bet atkal ieberziens
Iespējas jau vairākas. Iespējams, ka beigtajai zondei galīgi aizgājis ciet un viņa mozgus jauc
Quote (kapracis)
ieej volvo kluba forumā un uzprasi gudriniekiem
Tādos forumos neapgrozos
Quote (Zivnieks)
Tev šamam dīzelis?
Benža
man ar volvo bendža. man sāpīgs punkts - droseļvārsts. viens no motorīšiem, kas kustina vārstu jau sen nobeidzies. otrs vēl velk, bet kad noklāsies, tad jauns maksā 450 LVL
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tā viš ir. Kā kaut kas noklājas, tā gatavo naudas maku. Agrāk pasātam viss dažus latus maksāja Bet nu vispār jau sūdzēties nevaru, kad samainīšu zondi un vēl šādus tādus sīkumus, + atradīšu kas tagad notikās, tad gan jau kalpos uz nebēdu. Autiņš izturīgs un ietilpīgs
Šodien sēroju... Apglabājām vienu sasodīti foršu, dzīvespriecīgu, izpalīdzīgu vīru, lielisku cilvēku, vīru, draugu, zivkopi, mednieku, zemessargu u.t.t., kurš man bija kā otrs tēvs... Gadījās nelaimīgi nokrist šahtā aiz meniķa un kritiena sekas noveda beigu beigās līdz nāvei.