Var jau nopirkt gatavas formas, ja esi nobriedis liet daudz, tad tāpat atmaksāsies. Nu skaties pats. Var arī kaut ko pavisam vienkāršu izdomāt. Un svinā jau caurumu dabūt var arī pēc izliešanas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vai līdaka un asaris ir jūras zivs? man bērnam uzdevums dabas zinībās, kur jānosvītro ezera un upju zivis un tās, kuras paliek ir jūras zivis. vienīgais ko es varu no tā visu izsvītrot ir rauda vai asaris un līdaka nav zivis kas dzīvo gan upēs, gan ezeros, gan jūrā? ja izsvītroju līdaku un asari ar, tad sanāk, ka tās nav jūras zivis... traks var palikt!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
pirmās klases viela grāmatā iepriekš nekas nav paskaidrots kādas zivis kur dzīvo... kā lai bērns to zina? un pieļauju, ka ir kaudze vecāku, kas pazīst tikai šprotes eļļā, pangasiju, lasi un karpu maksimā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
asaris toč dzīvo, gan ezerā, gan upē, gan jūrā, bet pa līdakām fig viņ zin...par tām es liktu uz ezeriem un upēm, jo mans domā, ka jūru viņas izmanto kaut kādai migrācijai, nevis ilgstošai dzīvei, bet nu uzdevums labs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
To ka tavējais varētu spēlēt iekš Supernova man bij skaidrs,Inčukalns jau tuvu Siguldai Manējais ir 1998 gada modeļa,spēlē pie u-13 un u-14 vecuma grupām. Kādi 5-6 gadi atpakaļ Supernova bij puikas klubam vienīgie nopietnie pretinieki vidzemes zonā.
Vispār jau Siguldā ir novas filiāle:)un Janka jau kluba prezidents normāls rieksts:)sākumā jau trenēja,tad vienu brīdi no valmieras viens čalis patrenēja-shamajam tik problēma ar zaļo bija,a tagad no Rīgas viens vecāks vīrs brauc it kā okei, bet kaut kā liekas ka viņam nav pieredze sīko trenēšanā un līdz ar to kaut kā neredz izaugsmi.tu tad no Smiltenes vai Valmieras puses?
Smiltenes blicē puika.Bet ar zaļo pūķi daudzi trenneri draudzējas,to var labi pavērot vairāku dienu turnīros,tur reizēm uzdzīve sit augstu vilni,bet par to izaugsmi,visi bērni vienādi nekad neprogresē,cits ātrāk cits vēlāk,manējam ar tas bijis lēcienveidīgi+ vēl smaga trauma bij atmetusi atpakaļ,salauza pretinieku vārtsargs ielecot kājās abus kaulus zem ceļgala. Šī fūža tēma adminam jāpārnes uz pļāpātavu
Man kaut kad bērnībā bija ilustrēta enciklopēdija par zivīm. Tur, ja pareiz atceros, asaris skaitījās saldūdens zivs. Līdaka arī. Grāmata izskatījās šādi. Ja labi pameklētu, tad nedaudz cietušu gan jau atrastu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)