man nav daudz naudinas lai maksatu , un lidz Siguldai talu :(
Bet varbūt tev ir internets un tu vari Sarmītei jauku vēstuli nosūtīt. Vai labāk piezvanīt un mīļi pavaicāt, lai nedarītu kaut kādas neatgriezeniskas muļķības ar zivi. Gan jau pašu vienkāršāko ieteiks.
Gribu fīdermakšķerēšanas placi iztīrīt no plēsējiem. Ir doma abās pusēs fīderēšanas zonai uzlikt "dzīvo".
Jautājums ir - KĀ TO IZDARĪT?
Vai likt uz grunti, vai ūdens virspusē? Kādas sistēmas jātaisa? Kā jāliek dzīvo uz āķa?
Copes vieta - Lielupes lejtece. Uzreiz aiz zālēm (pludināšana īsti nesanāk, jo nav vietas) Pazīmes, ka ir plēsēji: - nokosti fīdera āķi - mazo zivtiņu bara izlēcieni - lieli, skaisti "iznācieni" ar pusķermeni virs ūdens
nu zin kā...nedomāju, ka tas baigi daudz ko mainīs, jo viņai kaut kur maliņā peldoša viena zivtiņa viņai varētu šķist pietiekoši garlaicīga, bet mēģināt jau protams var... ja aiz zālēm, tad grunteni es noteikti neliktu, jo tur kautko tādu izvilkt cauri nebūt reāli, bet es liktu tieši tā pat kā lieku ezerā - http://www.copeslietas.lv/site....inu.htm ja aizdomas par līdaku, tad šo pasākumu var likt pusūdenī, varbūt drusku zemāk, ja ir vilnis vai straume un visu nes projām, tad svinu uz grunts un pavadiņu atstāt vismaz metru, varbūt pat vēl vairāk, lai maile var brīvi šiverēt...un protams, metāla pavadu, es liktu palielu vienžuburi un spraustu tieši tāpat kā zandartam, mailei caru nāsīm...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Sveiki visi copmani .. es gribetu uzinat ka jus parkausejat svinu (piem akumulatora svina paketes parkausejot uz grunts svinu )? gribas vnk kaut ko vairak uzinat par to ..zinu ka svina tvaikus labak neelpot ,un to ka ir jaiegust 360 gradi pec C . Gribas zinat vai to var vienkarsi uz ugunskura kauset piem-panna, vai savadak ... ludzu palidziet
Saliec to svinu konservu bundžā, liec uz ugunskura, tad ar plaķenēm noņem un lej kur vajag, tikai centies to drazu neelpot, kodīgi tie tvaiki.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Daugavā ( Rīgas pusē ) var kaut ko noķert ar spiningu šajā laikā? ( Esmu pilnīgs spininga iesācējs, tāpēc nezinu par zivīm un to ķeršanos uz spiningiem )
Plus: Uz kādām krāsām ir aktīvākas? Gaišajām / tumšajām ? Varbūt kāds no šiem labi der ?