Cik noprotu jūs tikpat gudri kā es Bet gribētos tomēr uzzināt nopietnāk kā tur īsti ir. varbūt ka vēl kāds gudrinieks nav izteicies Goglē ar neko nevar atrast
Lietuvas pusē vajag leišu MK un var ķert pēc viņu noteikumiem.
nu tur viss skaidrs - atkarīgs no kura krasta tu makšķerē
Vismaz robežupēm robeža starp valstīm ir uz upes vidus.Bet copējot nebūsi pārkāpis robežu kamēr nebūsi izkāpis pretējā krastā.Tobiš - katras Valsts iedzīvotāji pakļaujās savas Valsts likumiem.To stāstija Kurmenes robežsargi,kamēr tie tur vēl bij.
Pofig leitis. Ja esi LR pusē vari šim kaut radīt fekučus. Jo LR pusē kaut kādam tur tuda leitim nav nekādas juridiskas pilnvaras kaut ko pieprasīt, sodīt, aizturēt. Viņš tik var palūgt - braļukas, podiģi šajā krastā pabazarēt
bija vienreiz viens NG-NG MN raidījums par spolēm - http://vimeo.com/channels/cope/50575053 baigi labi izstāstīja arī par šiem baitrunneriem. tā esot tieši karpām piemērota. es gan par karpām neko nezinu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kads gudrs makskernieks var ludzu pateikt ka var izardit makskeres katu ,jo doma ir apvienot 2 katus ? meiginajis esmu visadus prikols,bet katu zel salaust
var kads ludzu palidzet ar zivs trofejas izgatavosanu ,es jau esmu iesalijis un nolicis lai stav,bet zinu to ka ik pa laikam ir janomaina sals,kad tur sak veidoties kaut kads skidrums vai piles ,bet nezinu ka to izdarit,jo man teica ka udeni labak nelikt zivs galvu(domats sals udeni) - vai var noskalot sali no zivs galvas un tad atkal salit no jauna ,vai ari labak ir notirit ? . Nav pilnigi nekadas jausmas ,tapec no visas sirds ludzu palidzibu :):)
var kads ludzu palidzet ar zivs trofejas izgatavosanu ,es jau esmu iesalijis un nolicis lai stav,bet zinu to ka ik pa laikam ir janomaina sals,kad tur sak veidoties kaut kads skidrums vai piles ,bet nezinu ka to izdarit,jo man teica ka udeni labak nelikt zivs galvu(domats sals udeni) - vai var noskalot sali no zivs galvas un tad atkal salit no jauna ,vai ari labak ir notirit ? . Nav pilnigi nekadas jausmas ,tapec no visas sirds ludzu palidzibu :):)