nezinu, gan kāpēc gribi meklēt vēl citas iespējas, bet tas, ko vienīgais vēl varu iedomāties ir svins, kuram caurums iet cauri pašam svinam, un viss pārējais, tā pat kā apakšējā bildē..... ja netaisies copēt zivis, kam raksturīgs ir tāls gājiens ar ēsmu (piem. zandarts), tad var likt vēl vienu pavadu apmēram metru virs slīdošā svina (tas gan arī no kāta garuma atkarīgs)...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tieši par zandartu arī domāju. Neesmu no krasta ar grunteni to ķēris, tāpēc interesējos kā pārējie dara. To, ka jābūt slīdošajam, es saprotu, lai nesajūt pašu svinu pie gājiena. Un un pirmais kas ienāca prātā ir fīdera plastmasas trubiņas un tas plastmasas ritentiņš ar karabīnīti
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
man liekas, jo vairāk visi pribambasi, jo sliktāk.... es noteikti, ka taisītu tā pat kā to, kas apakšējā bildē, tikai tā svina vietā liktu svinu, kam aukla iet cauri un lieta darīta
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es, starp citu, toreiz, kad biju ar Spulgitu, izmantoju fīdera trubiņu, jo nekā pa rokai nebija. Un manuprāt ir vienalga, ka tik svins stāv uz vietas, bet aukla slīd tam cauri
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Būs man ar tādi tādi jānopērk, lai nav jāizmanto fīdera plastmasas nūjiņa, kad izdomāšu ar grunteni sēdēt uz zandartiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lūdzu palīdziet! Šodien taisos uz copi ar jauniepirkto auklu, taču nekur nevaru atrast vieglu mezglu kā varētu piesiet auklu pie spoles, pats es pirmo reizi veicu šādas manipulācijas ar auklu, taču kā nesanāk, tā nesanāk. Varbūt kāds varētu ielikt kādu linku vai pamācību.