Līdz Gātciemam esmu vilcis ar ģimeni, pie kam vienā dienā turp/atpakaļ. Tik traki jau nelikās...bet šis gan ir drusku tālāk. Bet nu nekas...piestās Gātciemā, ieraus ar Sienaazi pa čarkai, atpūtinās motoru un vilks tālāk
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Līdz salidojumam gan jau braukšu pie Imanta uz to galu pacopēt, tad arī piebraukšu un izčekošu kas tur un kā ir uz doto brīdi un kā konkrēti ir ar piebraukšanu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es iespējams visdrīzāk būšu piektdien ... bez laivas un makšķerēm... ar kasti alus un divi litri ruma... kas i minimālais alko daudzums uz 1 personu (no pieredzes)... bet jonis jau to zin... tikai atturībniekam borodam vienmēr vajag uz bodi jau pirmajā vakarā
Pieļauju,tāpat būs jāatbrīvo vieta,lai pie upes normàli var tikt, tad nu..
Nu beidzot normāls komentārs. Ja nu kādai, kādam ir tā izkapts, tad labi. Es i bērnībā pļāvs, mošk kaut ko vēl atceras. Bik jāpadoma par ēšan arī. Es var zup sataisīt no lielop cisk kaul. Tur tik burkān, selerij, sīpol, čiplok, kartfel vai kāl...garšviel bik dažād. Vār, kamēr mīkst, man jau zob vairs neko netur, es vār biš ilgāk, kā parast. Jasaruna, kas ko līdz jems. Lai nav tik cere uz vietej zivs, tur i tā, ka zivs var būt un var nebūt.
Joni, ja nepiedalīsies, tad nedabūsi nogaršot Meukow Cognac Icone. Ļoti labs konjaks. Pudelīte izmaksāja tuč virs 60 ērikiem. Spešl mūsu pasākumam. :)) p.s. es bik var nopļaut, ceru, ka elkonis kreisai rokai būs uz to brīdi lietojams. :)) p.p.s. Tu te ņeumņičaj, taisies tik uz to lielo upi.