Papildus informācija: Dalības maksa nav(sacensību dalības maksa brīvprātīgs ziedojums), līdz jāņem labs garastāvoklis, groziņš, makšķeres, laivas, un teltis. Piedalīties drīkst jebkurš, kurš to vēlās.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un vispār,aktuāls jautājums.. Būs speciālās ceļa norādes uz notikuma vietu, piemēram copmaņi, sarkanos šortiņos un ar zizli, tas ir copeni, es domāju karodziņiem rokā, kas metā salto, tas ir es vēlējos teikt žestikulē, norāda ceļa virzienu?!
/Un, kad es paskatos uz rietiem, kāds roku man uz pleca liek.. Mums šajā dzīvē visa pietiek, mums tikai laika nepietiek./
piemēram copmaņi, sarkanos šortiņos un ar zizli, tas ir copeni, es domāju karodziņiem rokā, kas metā salto
J0ni un Boroda???
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pa kuru laiku pasākums sāk iegūt varavīksnes krāsu karogu?
Ne, ne - tas ir pārpratums! Tā jau tikai salidojuma/sacensību dalībnieces jāsagaida, pārējos noteikti nē! Ja nu kāds gribētu tādu sagaidīšanu, publiski lūdzu šo vēlmi neizteikt! :D
Fū, a ta jau sabijos, ka pa kluso plānojas Kalnciema praids 2018
Tad es nepiedalītos