Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Klau, Boroda teici, ka apsver domu par tiesāšanu Latvijas kausā. Kā tev izskatās, esi ar mieru pa kādu aliņu divas dienas pasēdēt laivā un zivis pamērīt? Ja ne tu, tad varbūt ir vēl kāds ar mieru? Man vajadzētu 2 tiesnešus. Mači notiek šajās brīvdienās - Sestdien no 10.30 līdz 18.30, svētdien 8.00 līdz 15.30
Kaut kur Tavs tel. nr. pazudis. Ja es izeju īsos kursus, kā un kas jāmēra, tad ok. Alu nedzeru, seksu nepiedāvāt, pats piedāvāšu. Ja mani aizved un atved, viss oki. Un lai laiva stabila.
Nu tā. Pirmā diena par tiesnesi spiningošanā no laivas. Jāsaka, ka forša diena. Laiciņš super. Ielozējās forša komanda ar foršu laiviņu. Vienīgā vaina - grūti skatīties, kā abi dalībnieki velk, bet pats nedrīksti mētāt un ķert. Bildē mana laiviņa. Vidū. Tikai 115 zs. Lielākais ko manīju bija 250zs.
Šodien varēs pamirkt ezerā. Es pat zinu kāpēc šodien tāds laiks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nosalu, izmirku, bet bija interesanti. Sīkāk uzrakstīšu vēlāk, kad būs laiciņš pie kompja piesēst. Varu vien pieminēt, ka vietās, kur es copēju, jau kopš pusaudža gadiem, tika noķerta 79 un 100cm līdaka! Eboat-1 ekipažai atnesu veiksmi, viņiem šodien uzvara, bet pacēlās no 14.uz 7.vietu! Rio ar Kraftu monstri!
Neoficiāla infa - 107 cm un 10 kg. Bildi redzēju. Monstrs. Prieks, ka abi ar Aigaru bijām tieneši vienai komandai, kaut dažādās laivās, kas kopsummā token vinnēja.
Boroda - reku kā cīnīties pret taviem mājdzīvniekiem!