Es tur laikam negribētu kāpt virsū. Vai arī pirms tam tā kārtīgi tualetē būtu jāpasēž
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Arvi, žurnālu šomēnes pirkšu jebkurā gadījumā - dēļ tava un Guntara dropšota rakstiem, jo tos gribu izlasīt. Un forši, ka papildus dabūšu info arī par eholoti.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man kakls sapūsts. Spranda. Knapi pakustēties var ne
Tā gadās man ar. Pamocos dažas dienas, tad pāriet. Var smērēt visādas aptiekās nopērkamās ziedes. Bezrecepšu, bet nezinu vai baigi palīdz. Jāpadzīvo mierīgi siltumā, gan pāries.