Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
I tā jau gandrīz brīvdienu nebija, tad tagad viss brīvais laiks aiziet remontā, kurš bija paredzēts maziņš un ātri.... Pat vairs neatceros, kad pēdējo reizi uz copi biju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
I tā jau gandrīz brīvdienu nebija, tad tagad viss brīvais laiks aiziet remontā, kurš bija paredzēts maziņš un ātri.... Pat vairs neatceros, kad pēdējo reizi uz copi biju raud
Pateicoties kolēgim brīvdienās pavagoju Daugavas ūdeņus Jaunjelgavas pusē. Vairāk gan kā kolēģa jaunpirktā motora un laivas pārbaude. Bik pastrādājām pie laivas, bik pabraukājām ar eholoti, bedres meklējot. Eholote uzrādīja maršrutā (pietiekoši lielā) kādas 3 bedres, visas pilnas ar zivīm (it kā zivis, mošk brekšu bari), bet pie krasta, kur mēģināju pīderēt - nu nekas, nekas...kaut daži plicēni tomēr pieķērās. Vsp, tā Daugava ir man nesaprotama upe, laikam dēļ hesiem. Brīvdienās straume nebij, līdz ar to copes arī ne. Daba skaista, patīkami.
Vsp, tā Daugava ir man nesaprotama upe, laikam dēļ hesiem.
Pirmie desmit gadi tie grūtākie upes apgūšanā!
Quotemartins_ ()
Oi, oi, oi, ku pazīstami
Dā, uš!
Izskatās, ka rudens klāt, vajadzēs kaut kā izbrīvēties.... a to lomkas jau sākušās!
Boroda Tur vieta ir forša un zivju ari tur daudz. Netālu, pretējā krastā "kaļķu ceplis" un "mazpisānu pilskalns". Rudenī pat lota-lota varēsi tai posmā ķert. Tur viņas ir.
I tā jau gandrīz brīvdienu nebija, tad tagad viss brīvais laiks aiziet remontā, kurš bija paredzēts maziņš un ātri.... Pat vairs neatceros, kad pēdējo reizi uz copi biju raud
Daa Uš... Priekš manis "remonts" ir tas vārds, kuru lieku reizi negribās dzirdēt, kā lamuvārds. Šim vārdam piemīt mistisks burvju spēks - to izdzirdot un par to parunājoties, vienā mirklī negribās vairs pilnīgi neko ...
Kam remonti, kam PIEKTDIENAAAAA DZERT UN PIS*IEEEEEESSSSSSS!!!!!!
Šovakar darbs līdz 3iem, tad pa taisno uz ezeru, gribās vēl pēdējo reizīti šogad ar dzīvo nosēsties (kgan 7dien arī vēl nāksies, sencīts atbrauks ciemā) a visādi citādi nākošās brīvdienas Latvijas kauss ezerā, līdz tam ezerā būšu daudz un meklēšu rupu asari, tā vo! P.S Oktobra CL būs rakstiņš par dropšotu no mana skata punkta, tā vo
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A man atvaļinajumā viss kā plānots, copēt neesmu bijis toties daudz kas cits izdarīts, kas agrāk nesanāca laika trūkuma dēļ.. tai skaitā beidzot laivinieku tiesības noliku
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Oktobra CL būs rakstiņš par dropšotu no mana skata punkta, tā vo
Viens te sen jau tādu rakstiņu solīja. Aliņš nebija pietiekams motivators, cl vairāk maksā!
Ciest to remontu nevaru! Gribu copēt!!!!
Klau, Boroda teici, ka apsver domu par tiesāšanu Latvijas kausā. Kā tev izskatās, esi ar mieru pa kādu aliņu divas dienas pasēdēt laivā un zivis pamērīt? Ja ne tu, tad varbūt ir vēl kāds ar mieru? Man vajadzētu 2 tiesnešus. Mači notiek šajās brīvdienās - Sestdien no 10.30 līdz 18.30, svētdien 8.00 līdz 15.30
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!