Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar priecīgus jaunumus uzzināju. Steidzu uzreiz uz garāžu un varēju sākt priecāties. Zagļi iekļuvuši garāžā no augšas, izsituši mana garāžas kaimiņa mašīnai logu, nospēruši jaunu magnetolu un līdz paķerts arī mans elektromotors un eholote
Un te info, ja kāds pamana šīs mantas, ka tās kaut kur tiek tirgotas!
Iepriekšējās nedēļas laikā tika apzagta garāža Vecmīlgrāvī, Draudzības ielā, pie ezera. Zagļi iekļuva garāžā pa augšu. Tika izsists logs vienai no garāžā stāvošajām mašīnām un nozaga no turienes jaunu Pioneer magnetolu un nozagts mans laivu elektromotors Minn Kotta Endura 30, kā arī zivju eholote Lowrence X50DS. Eholotes devējs uzmontēts uz paštaisītas alumīnija caurules, lai var pielikt pie jebkuras laivas, bet eholotes displejs atradās instrumentu kastītē. Lūgums painformēt, ja redzat, ka Vecmīlgrāvī, vai kur citur šādas mantas kāds piedāvā, vai mēģina pārdot. Paldies! На предыдущей недели был ограблен гараж в Вецмилгрависе, на улице Draudzības, рядом с озером. Воры проникли в гараж с верху. Разбито окно б гараже одного из остановленного транспортного средства и украли от туда новый Pioneer магнетолу и украли мой електромотор для лодок Minn Котта Endura 30, а также эхолот Lowrence X50DS. Эхолотхый датчик, установлен на самодельной алюминиевей трубе, которя может быть установлена на любой лодке, а дисплей в коробке инструментов. Просьба поинформироваать, если вы увидите, что б Вецмилгрависе, или в другом месте кто то ети вещи пытается продать. Спасибо!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sūdīgi gan. Nu skatoties kāda garāža un kādā vietā. Ar šo sanāca, kā sanāca
Vakar priecīgus jaunumus uzzināju. Steidzu uzreiz uz garāžu un varēju sākt priecāties. Zagļi iekļuvuši garāžā no augšas, izsituši mana garāžas kaimiņa mašīnai logu, nospēruši jaunu magnetolu un līdz paķerts arī mans elektromotors un eholote
Kaut viņiem nebūtu vairs čurājamais aparāts! Ko policija?
Ja nospīdēs, tad nolīgošos pa Ventmalu. Tuvāk leišiem. Tjipa nobrauciens ar plostiem (piepūšamie it kā). Centīšos fočuku nenoslīcināt un neatstāt mājās. Viss tādā nopietnā plezīrā, jo mazie plostotāji būs līdz (daudz).
Mellenes, saldējums, daži slepenie ingredienti un sanāk veldzējošs kokčiks!
Esmu atpakaļ...atvaļinājums diemžēl beidzās :( BEEET PIEKTDIENAAAAAA DZERT UN PIS*IEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
Atvaļinājumā nedaudz paretināju Ķīšezera krājumus, bija i skaistas līdakas, i zandarti, i asari, i viens smuks zutis ar trāpijās Paprovēs šonakt vēl ko iespēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man šodien gribās tik dzert... Stulba nedēļa... Nu tas tik dēļ darba. Šodien bik uzsprāgu - kas es kāda aukle visiem, lai sekotu līdz katram noteiktajam termiņam. Es kā pēdējais atbildīgais, ja noraušu savu termiņu, tad pa kaklu dabūšu es, nevis visi citi, kuri procesā iesaistīti. Ja es norauju termiņu, tad klients nesaņem laikā atbildi. Līdz ar to notiek sū, tai skaitā darba vietas ķengāšana visos mēdijos utt.... Plus vēl tā padumjā laika sistēma - mēģina kaut kādas pudeles nest un pa kluso zem galda bāzt....mļin, vienreiz neizturēšu un ar to pudeli pa pauri iemaukšu tam nesējam... Ja es te ilgi neesmu, tad tas ir noticis - nosists klients ar paša nestu pudeli un es sēžu policijā...
Boroda, nevajadzēja to te rakstīt, jo dabūsi lielāku sroku, jo sanāks, ka ar iepriekšēju nodomu to pudeli būsi sitis...:))) a darbā vajag pret padotajiem stingru roku, ja esi visiem baigs draugs, tad cilvis jau ir tā ieprogrammēts, ka zemapziņas līmenī cenšas otram uz kupra uzsēsties... tas tā- no pieredzes:)
Es nezinu. Es bibliotēkā paņēmu palasīt. Starp citu, baigi labā!
QuoteZivnieks ()
smu atpakaļ...atvaļinājums diemžēl beidzās
Man arī cauri un Ķīšezerā vispār neesmu bijis Kaut kā tagad bez motora un eholotes pat īsti nezinu kad tur došos. Pie tam laiva ar tagad nomesta pie čoma garāžas bedrē, kamēr meklēju kur atkal turēt laivu, un nemaz nav tik viegli tikt tai klāt, jo virs bedres pastāvīgi ir mašīna.... Bet nu cik sejas grāmatā redzēju, tad līdakas Tev tur smukas bija trāpījušās!
QuoteBoroda ()
Ja es te ilgi neesmu, tad tas ir noticis - nosists klients ar paša nestu pudeli un es sēžu policijā...
Galvenais, lai nenes kantainu pudeli, ar to vieglāk nobliezt!
Quotekapracis ()
a darbā vajag pret padotajiem stingru roku
Tādus priekšniekus sauc par tirāniem!