[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Ceturtdiena, 30.06.2016, 21:26 | Ziņa # 9496
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
aņēmu palasīt! svilpo

Kur pārdošanā? Šī man nav. :(

ZivnieksDatums: Piektdiena, 01.07.2016, 13:44 | Ziņa # 9497
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Esmu atpakaļ...atvaļinājums diemžēl beidzās :(
BEEET PIEKTDIENAAAAAA DZERT UN PIS*IEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! alus alus alus

Atvaļinājumā nedaudz paretināju Ķīšezera krājumus, bija i skaistas līdakas, i zandarti, i asari, i viens smuks zutis ar trāpijās :) Paprovēs šonakt vēl ko iespēt :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Piektdiena, 01.07.2016, 15:44 | Ziņa # 9498
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Man šodien gribās tik dzert... Stulba nedēļa... Nu tas tik dēļ darba. Šodien bik uzsprāgu - kas es kāda aukle visiem, lai sekotu līdz katram noteiktajam termiņam. Es kā pēdējais atbildīgais, ja noraušu savu termiņu, tad pa kaklu dabūšu es, nevis visi citi, kuri procesā iesaistīti. Ja es norauju termiņu, tad klients nesaņem laikā atbildi. Līdz ar to notiek sū, tai skaitā darba vietas ķengāšana visos mēdijos utt....
Plus vēl tā padumjā laika sistēma - mēģina kaut kādas pudeles nest un pa kluso zem galda bāzt....mļin, vienreiz neizturēšu un ar to pudeli pa pauri iemaukšu tam nesējam...
Ja es te ilgi neesmu, tad tas ir noticis - nosists klients ar paša nestu pudeli un es sēžu policijā...

kapracisDatums: Sestdiena, 02.07.2016, 09:31 | Ziņa # 9499
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Boroda, nevajadzēja to te rakstīt, jo dabūsi lielāku sroku, jo sanāks, ka ar iepriekšēju nodomu to pudeli būsi sitis...:)))
a darbā vajag pret padotajiem stingru roku, ja esi visiem baigs draugs, tad cilvis jau ir tā ieprogrammēts, ka zemapziņas līmenī cenšas otram uz kupra uzsēsties... tas tā- no pieredzes:)

parcopiDatums: Sestdiena, 02.07.2016, 10:02 | Ziņa # 9500
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Kur pārdošanā? Šī man nav.

Es nezinu. Es bibliotēkā paņēmu palasīt. Starp citu, baigi labā! ja

Quote Zivnieks ()
smu atpakaļ...atvaļinājums diemžēl beidzās

Man arī cauri un Ķīšezerā vispār neesmu bijis
Kaut kā tagad bez motora un eholotes pat īsti nezinu kad tur došos. Pie tam laiva ar tagad nomesta pie čoma garāžas bedrē, kamēr meklēju kur atkal turēt laivu, un nemaz nav tik viegli tikt tai klāt, jo virs bedres pastāvīgi ir mašīna.... Bet nu cik sejas grāmatā redzēju, tad līdakas Tev tur smukas bija trāpījušās! taada

Quote Boroda ()
Ja es te ilgi neesmu, tad tas ir noticis - nosists klients ar paša nestu pudeli un es sēžu policijā...

Galvenais, lai nenes kantainu pudeli, ar to vieglāk nobliezt!

Quote kapracis ()
a darbā vajag pret padotajiem stingru roku

Tādus priekšniekus sauc par tirāniem!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 03.07.2016, 11:07 | Ziņa # 9501
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es diemžēl netieku ne

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

lacuksDatums: Svētdiena, 03.07.2016, 11:18 | Ziņa # 9502
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 8
Reputācija: 0
tas tiešām ir ne arī uz otro dienu ne?

parcopiDatums: Svētdiena, 03.07.2016, 11:25 | Ziņa # 9503
Multimakšķernieks
Es vienīgais varētu pirmās dienas pēcpusdienā piebraukt pačolēt uz laiciņu, kā jums tur iet. Visticamāk arī piebraukšu. Man sanāk no piektdienas vakara līdz sestdienas vakaram uz takša, bet svētdien otrs darbs. Ja piektdienas nakts trāpās superveiksmīga, tad teorētiski varētu sestdien arī pacopēt, bet to nav iespējams prognozēt. svilpo
Tā, ka visdrīzāk piebraukšu uz pēcpusdienu, vai vakarpusi, vienkārši apsveicināties un pačolēt kas un kā! hello

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 04.07.2016, 07:29 | Ziņa # 9504
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
A man toties pirmais troika žanis ienācās šogad!!! Šovakar jāprovē lielāks izsēdēt :) Ķīsis ir dzīvāks par dzīvu, par to prieks. Atgriezusies normālā kārtībā, ka pēc jāņiem ienāk žanis iekšā ja ja ja

martins_Datums: Pirmdiena, 04.07.2016, 07:39 | Ziņa # 9505
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Jopt, troika tas i forši.. man sestdien beidzot 1.750 izlīda no Pļaviņu Daugavas. Arī prieks. Bet nu pie tā nestāsimies, jākāpj augstāk. :) Vēl viens iezvanīja rokā tā, ka gandrīz no laivas izvēlos, bet garām. Vot i atliek minēt - bija lielais vai agresīvs mazais :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martins_Datums: Pirmdiena, 04.07.2016, 08:30 | Ziņa # 9506
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivniek, a Tavi fiši pa nakti un uz dzīvo? Ap Kundzeni gaišajā laikā kaut kas notiek ar vai joprojām tik heki siro?

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 04.07.2016, 08:32 | Ziņa # 9507
Stāstnieks
Cik esmu ievērojis, tad lielie nu tādi virs 3 uz augšu nemaz tā baigi nezvana rokās, tie vairāk tā kā smagnēji uzguļās. Grūti izstāstīt, bet manā pieredzē trakie zvanītāji parasti ir agresīvi smukmēriņi.

martins_Datums: Pirmdiena, 04.07.2016, 08:38 | Ziņa # 9508
Man pa visu manu karjeru ir divas reizes bijis, kad pēc līdzīga tesiena rokās kaut kādu rupuci nevarēju no grunts atcelt un pēc papumpēšanas shodi. Gribas ticēt un cerēt, ka tomēr būs nākamais dubls kādreiz un līdzīgs farts kā ar šīgada ščuci un fļurku starp zobiem :)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 04.07.2016, 10:22 | Ziņa # 9509
Stāstnieks
Ķīsī šogad pārsteidzoši aktīvas ir līdakas 4+ kg, ja v shoke. Jau 4 tādas pievarētas un viena 6+ izdomāja, ka enkura striķis ir deju stienis pret ko var aptīties :D Pārsteigums bija, kad vienu no šīm tīrot vēderā bija divi āķi - viens manējais, un viens salīdzinoši maziņš, cits. Dāma kādu bija atstājusi jaņos :D Tikai tas mani izbrīna jo tajā rajonā nevienu uz dzīvo sēžam neesmu manījis.

parcopiDatums: Pirmdiena, 04.07.2016, 13:17 | Ziņa # 9510
Multimakšķernieks
Vispār neko nezinu kas šogad Ķīsī notiek. Jūtos kā no laivas izmests(un gandrīz tā arī ir). Bet pie Kundzenes vienu vakaru dažas dienas atpakaļ sēdēju ar grunteni un pludu uz dzīvo no 19;00-1:30 un nebija nevienas pašas copes! Gar pašu Kundzeni manīju e-boat čaļus. Viktoru ar Edgaru. Sazvanīju, šiem arī bija tikai daži ašuki un daži zemmēri, plus dabūju info, ka zivs neturās pie grunts, bet pusūdenī. Tagad karstums beidzies, varbūt ir savādāk. Nekas, atrisināšu garāžas jautājumu, gan arī Ķīsī ielaidīšos. Vienīgi kants meklēšana tagad paņems ilgāku laiku

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv