[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
copmanis78Datums: Sestdiena, 26.03.2016, 23:18 | Ziņa # 9346
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šodien tika ieurbtas berza sulas.Rīt laikam jānoslēdz ledus sezona un tad jāsāk vimbas medīt. alus

Pielikumi: 0044542.jpg (183.4 Kb)

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 00:25 | Ziņa # 9347
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Mani kauchka icepija shodienas un vakardienas arpuszemes iskats.Ne viens nefano par shpo temu? :) Es par Kosmosu

Ziņojumu laboja sheriff - Otrdiena, 29.03.2016, 00:34

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 00:31 | Ziņa # 9348
Spānis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Stephen William Hawking

Ziņojumu laboja sheriff - Otrdiena, 29.03.2016, 00:37

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 08:04 | Ziņa # 9349
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Priecīgu pēcsvētku rītu visiem! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 22:07 | Ziņa # 9350
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šorīt organisms vēl nereaģēja uz stundu ātrāku mošanos. Bija duša jāizmanto. :)) Bet braucot uz darbu acis lēnām sāka atvērties. Galā tiku pat 5 min ātrāk par darba laika sākumu. :)) Bet vsp domāju, ka nevajag griezt tos ciferblatus ne uz priekš, ne atpakaļ. Salīdzinot ar globālo sasilšanu, tas ir vienas Eiropas skudras purkšķis Klusā okeāna virzienā.

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 22:10 | Ziņa # 9351
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man pofig uz to grozīšanu, Man tāpat maiņu darbi un es pat reizēm nezinu kas part dienu
Bet vasaras formāts man viennozīmīgi patīk krietni labāk. Jo ilgāk gaišs vakarā, jo superīgāk. Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 23:34 | Ziņa # 9352
Spānis
Quote parcopi ()
Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga!

Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 23:35 | Ziņa # 9353
Spānis
Quote parcopi ()
Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga!

Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)

J0nisDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 08:06 | Ziņa # 9354
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Chominsh no punkta A izminās tikos un tikos

Chomiņam interesants draugs fonā !!! :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 12:57 | Ziņa # 9355
Multimakšķernieks
Kaut kāds nelietis 100% :D

sheriffDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 15:08 | Ziņa # 9356
Spānis
Aigar,nafig man dublejas zinjas?;(

parcopiDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 15:10 | Ziņa # 9357
Multimakšķernieks
Dubults neplīst

Es nezinu, parasti dublējās, ja nets raustās, vai pēc ieraksta spiež "back" u.t.t. svilpo

sheriffDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 15:12 | Ziņa # 9358
Spānis
Quote parcopi ()
Dubults neplīst

Da jutos ka loshara:)))

J0nisDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 17:54 | Ziņa # 9359
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote sheriff ()
Aigar,nafig man dublejas zinjas?;(

Kad raksti pietaisi ciet vienu aci :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

sheriffDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 18:05 | Ziņa # 9360
Spānis
Quote J0nis ()
Kad raksti pietaisi ciet vienu aci

Es jau ta daru,ko man tagad otru ar?:)))

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv