Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt organisms vēl nereaģēja uz stundu ātrāku mošanos. Bija duša jāizmanto. :)) Bet braucot uz darbu acis lēnām sāka atvērties. Galā tiku pat 5 min ātrāk par darba laika sākumu. :)) Bet vsp domāju, ka nevajag griezt tos ciferblatus ne uz priekš, ne atpakaļ. Salīdzinot ar globālo sasilšanu, tas ir vienas Eiropas skudras purkšķis Klusā okeāna virzienā.
Man pofig uz to grozīšanu, Man tāpat maiņu darbi un es pat reizēm nezinu kas part dienu Bet vasaras formāts man viennozīmīgi patīk krietni labāk. Jo ilgāk gaišs vakarā, jo superīgāk. Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)
Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)
Es nezinu, parasti dublējās, ja nets raustās, vai pēc ieraksta spiež "back" u.t.t.