Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Teātrī 100 gadus neesmu bijis! Pēdējo reizi kāreiz biju Dailes teātrī uz Kaligulu. Lai laba skatīšanās! A es brīvdienās aiziešu jaunās lietiņas aplūkot izstādē....acis pamielot kā teikt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja būs labs laiks un paša gribēšana varētu arī aizripināties un Ķīpeni... nez tur ir kur ričāgu droši pieslēgt?
Es svētdien laidīšu. Arī apsvēru domu par ričāgu, bet manuprāt riskanti tur pie durvīm viņu slēgt klāt...vēl padomāšu. Sestdien gan jau sanāks tur braukt ar taxi, tad novērtēšu drošības iespējas ričāgam
Kur tauta apgrozās, tur arī zaglīši labumu meklē. Kaut gan manējam dampim jau 10 gadi nosita, bet vng kāds var paķert...pat piesietu. Ja braukšu, tad, ja nebūs ārpusē droši, tad vilkšu iekšā uz Salmo stendu. Ceru, ka šie būs izlikušies, un nebūs probļem.
Es tā arī neaizminos. Izlaidu līkumu uz otru pusi. Atcerējos, ka izstādē pa 5 naudām biļeti jāpērk... nu i na...:) Bet tāda vasara ārā, bik biju pa daudz savilcies. Plāno vējjaciņu nemaz nevajadzēja...