[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 18:23 | Ziņa # 9331
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ārprāc, kas notika man darbā. Apmeklētāju tā, ka nevari pa gaiteni paiet...Bet viss ok. Īsā pirmssvētku diena ir beigusies. Šodiena likās gandrīz kā piektdiena. Tgd jāgaida Zivnieka kauciens! :D :D
p.s. iegādājos vasarai Nike t-krekliņu aktīvām nodarbēm. Spešl sarkanu, lai mani redz pa gabalu. Gaidu siltu laiku. :)

sheriffDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 20:35 | Ziņa # 9332
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Aigar, mums faterlande te dargi visi ar sho korki, bet izmeginaju visus,ir dazhi gana labi, man pat tukshas pedejas ir:) Mums ar sakas 4 dienu brivdienas,baltas olas jau no zemnieka iepirku.Tik ka jasakraso:)Viniem te viss pa slinko, maci vai nemaci:)

je6kaDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 21:00 | Ziņa # 9333
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Īsā pirmssvētku diena ir beigusies. Šodiena likās gandrīz kā piektdiena.

Man gan nesanaca īsā, bet olas gan paspējām darbā gan nokrāsot, gan noripināt pa reni, i pīrāgus i biezpienmaizi, i visadus labumus saēdāmies, tgd tik pirms miega vienu Bauškenieku un uz auss jo jau rīt 8:00 ķersu vimbas! Ha. prieks

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

sheriffDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 00:22 | Ziņa # 9334
Spānis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
bet olas gan paspējām darbā gan nokrāsot

Traki bet ne asakas copee:)

parcopiDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 17:09 | Ziņa # 9335
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Chominsh no punkta A izminās tikos un tikos, brauca ar ātrumu X. Pretī viņam no punkta B parcopi izminās tikos un tikos, brauca ar ātrumu Y. Pēc kaut kāda laika viņi abi satikās. Ar kādu ātrumu katrs no viņiem brauca?
Pareizā atbilde - viņi abi brauca ar nožēlojamu ātrumu!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Sestdiena, 26.03.2016, 22:18 | Ziņa # 9336
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šodien tika ieurbtas berza sulas.Rīt laikam jānoslēdz ledus sezona un tad jāsāk vimbas medīt. alus

Pielikumi: 0044542.jpg (183.4 Kb)

sheriffDatums: Pirmdiena, 28.03.2016, 23:25 | Ziņa # 9337
Spānis
Mani kauchka icepija shodienas un vakardienas arpuszemes iskats.Ne viens nefano par shpo temu? :) Es par Kosmosu

Ziņojumu laboja sheriff - Pirmdiena, 28.03.2016, 23:34

sheriffDatums: Pirmdiena, 28.03.2016, 23:31 | Ziņa # 9338
Spānis
Stephen William Hawking

Ziņojumu laboja sheriff - Pirmdiena, 28.03.2016, 23:37

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 07:04 | Ziņa # 9339
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Priecīgu pēcsvētku rītu visiem! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 21:07 | Ziņa # 9340
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Šorīt organisms vēl nereaģēja uz stundu ātrāku mošanos. Bija duša jāizmanto. :)) Bet braucot uz darbu acis lēnām sāka atvērties. Galā tiku pat 5 min ātrāk par darba laika sākumu. :)) Bet vsp domāju, ka nevajag griezt tos ciferblatus ne uz priekš, ne atpakaļ. Salīdzinot ar globālo sasilšanu, tas ir vienas Eiropas skudras purkšķis Klusā okeāna virzienā.

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 21:10 | Ziņa # 9341
Multimakšķernieks
Man pofig uz to grozīšanu, Man tāpat maiņu darbi un es pat reizēm nezinu kas part dienu
Bet vasaras formāts man viennozīmīgi patīk krietni labāk. Jo ilgāk gaišs vakarā, jo superīgāk. Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga! dance

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 22:34 | Ziņa # 9342
Spānis
Quote parcopi ()
Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga!

Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)

sheriffDatums: Otrdiena, 29.03.2016, 22:35 | Ziņa # 9343
Spānis
Quote parcopi ()
Divos naktī nevienam tā gaisma nav vajadzīga!

Tapec jau to pielieto, kaut pienemsim Krievija ateicas konkreti no shi pasakuma:) mums jau ar bija savulaik:) Man ar pofig,es ka ex jurnieks dienakti divas laika joslas pargaju, un ari tagad lidoju dazhados virzienos. Ja galigi nevar aizmigt, labi piesitu kungi izdzeru paris alus un " Jaraninsh " ir klaat:)

J0nisDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 07:06 | Ziņa # 9344
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Chominsh no punkta A izminās tikos un tikos

Chomiņam interesants draugs fonā !!! :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 30.03.2016, 11:57 | Ziņa # 9345
Multimakšķernieks
Kaut kāds nelietis 100% :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv