Ārā saulīte spīd. Jāaizbrauc laikam kaut kur kāts iemērkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pamērcējām ar Anatoliju kātus. Pavasaris tuvojās, bet tikai garīgo viens ķēms sabojājis! Kaut tam mērglim pirksti novīstu. Ļoti vērtīgu lietu nospēris no visiem četriem riteņiem pie mājas! Mazos kalpaciņus, no diskiem, kas skrūves nosedz...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iespējams, gribēja riteņus noskrūvēt, bet pārbaudot secināja, ka skrūves piecas, bet līdz tikai 4 skrūvjgrieži. :)) Aigar, Tev vēl ir paveicies! :) p.s. ja nopietni, tad pirkstus nost, vismaz divus....
Alus eksperimentos atrasts beidzot kaut kas garšīgs ar! Šitais būs būs vēlreiz jāpadegustē, lai pārliecinātos, vai tiešām ir tiks labs kā šķita pirmajā degustācijā!
Nevajag jau tik traki degustēt, lai rītā sekas būtu Bet, ja tā tomēr gadās, tad minerālīts jādegustē
Ārprāc, kas notika man darbā. Apmeklētāju tā, ka nevari pa gaiteni paiet...Bet viss ok. Īsā pirmssvētku diena ir beigusies. Šodiena likās gandrīz kā piektdiena. Tgd jāgaida Zivnieka kauciens! :D p.s. iegādājos vasarai Nike t-krekliņu aktīvām nodarbēm. Spešl sarkanu, lai mani redz pa gabalu. Gaidu siltu laiku.
Aigar, mums faterlande te dargi visi ar sho korki, bet izmeginaju visus,ir dazhi gana labi, man pat tukshas pedejas ir:) Mums ar sakas 4 dienu brivdienas,baltas olas jau no zemnieka iepirku.Tik ka jasakraso:)Viniem te viss pa slinko, maci vai nemaci:)
Īsā pirmssvētku diena ir beigusies. Šodiena likās gandrīz kā piektdiena.
Man gan nesanaca īsā, bet olas gan paspējām darbā gan nokrāsot, gan noripināt pa reni, i pīrāgus i biezpienmaizi, i visadus labumus saēdāmies, tgd tik pirms miega vienu Bauškenieku un uz auss jo jau rīt 8:00 ķersu vimbas! Ha.
Chominsh no punkta A izminās tikos un tikos, brauca ar ātrumu X. Pretī viņam no punkta B parcopi izminās tikos un tikos, brauca ar ātrumu Y. Pēc kaut kāda laika viņi abi satikās. Ar kādu ātrumu katrs no viņiem brauca? Pareizā atbilde - viņi abi brauca ar nožēlojamu ātrumu!