Biju skarbs, jo divas pilnizmēra peles man bojāja omu, miegu un pārtiku. Pirmā nejauši iekrita wc podā, kur tika arī tālāk palaista, otra tika žurku lamatās. Ir žēl dzīvnieciņus, bet.... ēst gribās, un pa nakti gulēt arī.:) p.s. laikam esmu sadists...mļin...
Man reiz pagātnē, kojās kaut kas līdzīgs dzīvoja, turējām būrī, laikam smilšu pele skaitijās(ekskluzīvā) tā jau ne vainas dzīvniekam...Bij ar pieklīdusi parstā pelēkā to gan tikai burkā 3l pāris reizes pabarojām, meičas pabaidījām, kamēr šīs pankūkas cep virtuve un tad palaidām atpakaļ dzīvē! Vajadzēja tev arī iegādāt būri ielikt skrejamratiņu un piektdienas vakari vairs nebūtu tik vientuļi A tu šhitāāā pēē....
Boroda - vajadzēja pieradināt, varētu uz copi līdz ņemt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
PIEEEEKTDIEEEENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DZERT UN PIS*IEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!! Un jādomā labas domas, lai kanāls pa nakti neaizsalts, rītā vajag tikt uz ķīsi un turpināt iesākto - jāzīmē kartes
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tak Tev atkal poliči piesipīsies un sāks tīklus meklēt!
Droši, man nav žēl kādam dienu interesantāku padarīt A savādāk nabadziņi sēdēs siltumā pie TV, ar kafijas krūzi rokās. A tā, hujakc un ārā, laivā, vējš 6m/s, gaisa temperatūra -2 grādi un vēl sniedziņš...tak smuki nu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Droši, man nav žēl kādam dienu interesantāku padarīt A savādāk nabadziņi sēdēs siltumā pie TV, ar kafijas krūzi rokās. A tā, hujakc un ārā, laivā, vējš 6m/s, gaisa temperatūra -2 grādi un vēl sniedziņš...tak smuki nu :D
A tā, hujakc un vējš 20m/s. :))) Braucu mājās no darba, bija bik jāpiedomā arī pie vēja.