[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
je6kaDatums: Piektdiena, 19.02.2016, 17:51 | Ziņa # 9271
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Je6ka - kā bija? Lāčplēsis neatnāca un nesakāva melnos bruņiniekus?

Nē, par laimi
Vienīgi par cik skeletons uzskrēju virsū šodien Gaišajiem spēkiem Tubordzēniem :D
Nu Martins monstrs, vēl jau 4.brauciens priekšā, bet jau tagad viņš stipri ieliek otrajai pozīcijai ja

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

sheriffDatums: Piektdiena, 19.02.2016, 23:56 | Ziņa # 9272
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Dukuri malachi! Es tagad turi ikshkjus par Mairi cinja ar Dienvidafrikani svetdien Arena Riga

martiDatums: Sestdiena, 20.02.2016, 00:00 | Ziņa # 9273
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a es tagad tikai ar taxify ;) alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Svētdiena, 21.02.2016, 11:08 | Ziņa # 9274
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šonakt sapnī baigo bojeviku redzēju, tikai vairs neatceros ko tieši :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 23.02.2016, 11:49 | Ziņa # 9275
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Sens tik sens bija tas laiks svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 23.02.2016, 15:11 | Ziņa # 9276
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Oi, man tas bija tik seeeennn! svilpo

Za ribalku!

BorodaDatums: Otrdiena, 23.02.2016, 18:56 | Ziņa # 9277
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Šodien meitenes man sadeva bučas, iedeva kūku un papīra lidmašīnu ar zvaigznēm. :D
Bet ko lai es daru 8. martā???? Viņas man darbā tik ļoti daudzas. svilpo

parcopiDatums: Otrdiena, 23.02.2016, 20:00 | Ziņa # 9278
Multimakšķernieks
Boroda - nu ta Tev "sektor bankrot" būs

BorodaDatums: Otrdiena, 23.02.2016, 20:26 | Ziņa # 9279
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Boroda - nu ta Tev "sektor bankrot" būs

Jāņem slimības lapa. :D

J0nisDatums: Trešdiena, 24.02.2016, 09:39 | Ziņa # 9280
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Bet ko lai es daru 8. martā????

Sāc apmīļot pa vienai jau laikus ,līdz martam visas būs laimīgas :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 24.02.2016, 09:43 | Ziņa # 9281
Multimakšķernieks
J0nim lielisks plāns! ja

ZorroDatums: Trešdiena, 24.02.2016, 15:39 | Ziņa # 9282
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 280
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Pazīstamas vietas. Arī Gaujas ielā savulaik dienēju hello

Ķīsīts brauca pār ezeru
Rakstītām i kamanām,
Asarītis zirgu dzina,
Raudiņ' tura kamaniņas.

sheriffDatums: Ceturtdiena, 25.02.2016, 16:06 | Ziņa # 9283
Spānis
Komentāri: 359
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Bet ko lai es daru 8. martā???

Bija pieredzeta tada jautriba:) izgaju no situacijas banali, nopirku lielu klepi ar rozem, asorti lielo kasti un daudz shampinjus, bij apateicigas (majas pectam sieva gan par lupu krasam izrakstija)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 25.02.2016, 21:24 | Ziņa # 9284
Vīrs ar pieredzi

BorodaDatums: Piektdiena, 26.02.2016, 19:07 | Ziņa # 9285
Vīrs ar pieredzi
Pateicoties mana kursa biedra laipnībai un pretimnākšanai apmeklējām jauno Motormuzeja ēku un pievienoto vērtību - CSDD ēkas piebūvi. Motormuzejs durvis vērs apmēram jūnijā, jaunā piebūve jau ir nedēļu kā vaļā.

pēdējo bildi Marti noteikti zinās. :)
Pielikumi: 6211277.jpg (50.0 Kb) · 1191763.jpg (84.8 Kb)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv