Nu kas tā ir par sakritību, ka zobs sāk pampt un sāpēt kak raz brīvdienā... paspēju jau šorīt Dzirciema ielu apmeklēt. Tur bija laipni cilvēki - bik nosāpēja gan, bet zobs (kārtējais) laukā gan. Tagad likšu C2OH5 (ja pareizi atceros) kompreses. Iekšķīgās, protams.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šon vakarā ieskrēju tuvējā točkā (saucās LMT, laikam). Saku, dodiet teļofonu jaunu, vecais nosprāga. Domāju, ka 5 min. laikā arī tikšu pie jauna. Uhūū... Vesela stunda pagāja, kamēr es tiku no tās točkas ārā. Protams, telefons kastē un kaste mugursomā. Cik atceros, kādreiz jaunu autiņu pirku. Tur viss notika 15-20 minūtēs. Lai vai kā, bet esmu ticis pie kaut kādas melnas, plānas šokolādes tāfeles. Kaut krītu pērc un raksti sms... Atgādina skolas tāfeli, tikai mazākā izmērā. Tagad, protams, daļa kontaktu zuduši, bet ceru, ka kaut kad atjaunosies. Tik nesaprotu, kā to tāfeli līdz nēsāt, liekas baigi trauslā...
Atradu kaut kādu super norādījumu telefona pamācībā. ! Pēc ierīces lietošanas ūdenī nogaidiet, līdz USB ports nožūst, pirms ievietojat tajā kabeli. Tātad es varu zvanīt arī no ūdens apokšas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pasūtīju netā dažādus sīkumus velosipēdam un copei, tagad tik jāgaida no dažādām pasaules malām, kad atnāks