Varbūt kāds var ieteikt kādu vietu netālu no Rīgas, kur pamētāt spini ( no krasta )
Jā ,nu tas gan ir smags jautājiens !!!! Nezinu pat vai kāds spēs atbildēt
links no Copes lietām ----Makšķerniekiem sveiks! Vīri.. Varbūt kāds var ieteikt kādu vietiņu, netālu no Rīgas, kur var pamētāt spini, cerot uz kādu zanderu, līdaku, assarīti, vai vismaz kādu copi sajust. 4.septembris 2015, 01:27 | jūs esat brāļi? Vai tev divi vārdi Ljova un Aleksejs
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
TAleksejs pie saules akmens vari doties un Daugavā mētāt...tikai rēķinies ar daudz norautiem mānekļiem, bet visādi citādi tur ir gan asaris, gan zandarts un kāds samēns ar var trāpīties,.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šodien biju apskatīt jauno LU ēku Torņakalnā. Kopsummā oki. Bija arī lietiņas, kas ne pārāk. Izbraukājos ar ričāgu, bet laikam vakarpusē vēl pafīderēšu, ja nebūs baigais gāziens.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt paskatījos uz pielijušo apkārtni un pēc ilgiem laikiem izmantoju vilciena pakalpojumus, nevis braucu ar velo uz darbu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu šinī jautājumā tā toč nav. Es 500reizes labāk braucu ar velo, nevis sabiedrisko. Pat sliktos laika apstākļos. Bet šorīt man likās krietni par lielu slapjums tieši uz braucamās daļas, pa tādu ne vismazākā komforta braukt un, ja katrs piektais Tevi ar auto braucot vēl nošļaksta......tad noder arī opcija vilciens. Jo autobuss man vienkārši riebjās. Nevaru es tajā pārpildītajā bundžā kratīties 40-50min līdz centram pa sastrēgumiem. Vilcienā vismaz ātri un nesāpīgi
Himzašitā normāli iesvīstu. Tad jau labāk, lai no ārpuses apšļaksta
Noliets ir! Gardie vitamīni. Tagad tikai vēl drīzumā pīlādžus un smilšērkšķus ar 40% apliešu. Un vsjo, tad līdz nākamajam gadam brūvējumiem miers.