Bet BEIDZOT var normāli tikt uz rīta copīti naktī arī paguļot un zivis sāk ēst visu dienu, nevis tikai ŗīta un vakara krēslā, jo visi jau nav Zivnieki, lai copētu no vakara līdz rītam Man tīri normāli šķiet, ja naktī gribas pagulēt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
J0ni - man darba kolēģim pie mājās jau divi šogad. Tur, kur mēs 1.maijā laidāmies ar laivu iekšā. Netālu no Bauskas sanāk. Izmēri niecīgi, viens ap 60cm, otrs nepilni 50. Tikai galva un aste, bet pats fakts, ka viņi tur ir, vairs nav noslēpjams
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
krēslā, jo visi jau nav Zivnieki, lai copētu no vakara līdz rītam
Tas točna. Pēdējā laikā tā man vispār sāpīga tēma- izbrīvēt laiku copei! Un kad ezerā satiktais Zivnieks Tev sāk stāstīt, ka laižas jau ašpadsmito vakaru pēc kārtas, tad neviļus rodas doma ar kaut ko uztaisīt caurumu viņam laivā Nu es jau saku, ka man copei patīk jebkāds gadalaiks un arī laika apstākļus bieži vien nešķiroju, bet viss pārējais labāk patīk siltajā laikā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar Mēmelē netālu no Jaunsaules izmakšķerēts sams,nezinu cik īsti liels,bet zinu no drošiem avotiem :)Varbūt drīz varēs braukt samos nevis uz Daugavu bet Mēmeli Kā viņš tur iemaldījies hren viņu zin svilpo Noskaidrošu izmēru.
Viens Lielupes samēns nupat feeder lapā parādījies. Ap 50 cm. Uz fīderi, protams.
Aptuvenais lielums izrādās nedaudz virs 10 kilo ,tā kā nav nemaz no mazajiem .Aiz kaut kāda Beku meža nedaudz uz aukšu,nezinu kur tas atrodas,bet tur esot padziļas bedres.Kur pirms pāris gadiem esot salaisti samu mazuļi. Laikam jau izdzīvojuši
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nu gan jums te peripētijas...a to domāju, ko ausis svilst
Bet ja pa tēmu, tad nedēļu padzīvojos pa savu stihiju un savām metodēm...ko lai saka, viss ir kārtībā... kādi 6 skaļie BĻ********* arī tika palaisti ķīšezera plašumos. Tostarp par līdaku memmi kas pie laivas nokūlās, pārējie bija par žanīšiem virs 3 kg, kas izdarījās tieši tāpat...bet visā visumā labi esmu paķēris zivtiņu...katru rītu bija vismaz 3 mēri un jāteic, ka izmērs lielisks... jābrauc un jāķer
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!