Rādās, jau rādās, viskaut kas sapņos rādās, kā nu bez tā?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es līdz pavasarim gan velo esmu atmetis ar roku. Pavasarī gan uz remontu un tad atkal sākšu kruķīt pedāļus velo
Mans večuks ar kauc pēc remonta, bet es šo nedaudz ar WD40 pabaroju un atkal var bik pamīties. Remonts tiek aizvien atlikts uz nākamnākamo reizi.... nedaudz ir sajūta, cik tas maksās, un tā sajūta bikiņ biedē...;)
Viss jau atkarīgs no tā, ko liksi virsū. Saliksi lētākās detaļas - remonts nebūs dārgs, bet pēc īsa laika atkal remonts prasīsies Par darbu kā tādu, veloservisos neņem daudz, a labas detaļas labi maksā...tas tiesa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Viss jau atkarīgs no tā, ko liksi virsū. Saliksi lētākās detaļas - remonts nebūs dārgs, bet pēc īsa laika atkal remonts prasīsies Par darbu kā tādu, veloservisos neņem daudz, a labas detaļas labi maksā...tas tiesa :)
Nu tur būs jāpadomā, par detaļām. Galīgi sū negribu, augstais gals arī nebūs pa kabatai. Kaut ko jau izdarīšu. Šodien uz darbu, turp atpakaļ, bez problēmām. Laika apstākļi bija labi riteņošanai.
Pasūtināju vienā internetbodē parasto fotoaparātiņu. Kā parasti canon, kā parasti muļķītis, ceru, ka pēc kāda laika varēšu kaut kādas bilžas ielikt. Lēts, bet ļoti līdzīgs iepriekšējam paša sačakarētajam. Tikai optiskais zūms 18x, un vēl daži labāki rādītāji, bet principā viss tas pats... Šoreiz centīšos smilšu vētras nefočēt. Ja smiltis tiek mehānismos, tad ir kirdikt. Ceru rītvakar saņemt.
Labs!!! Es savējos apviļāju tādā kā pankoku mīklā, tikai specifiskākā, ar peperiem, sāli, sinepēm, tuč čilli, tad sacepu uz pannas, tā lai mīkla kraukšķīgi brūna, tad ar sipoļu gredzeniem sakārtoju katlā un uzvāriju iftīgu marinādi ar etiķa esenci un beigās žalantīnu uzbriedināju un pieliku...pārlēju pāri un pēc kādām stundām 3-4ām (vislabāk nāk.dienā) akujetj!!!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Izskatās bezkaunīgi garšīgi, plus vēl Zivnieka komentārs... siekalas saskrēja mutē, bet noskaloju ar vienu maziņo kokteilīti. Tiku pie fočuka, tagad lādējas. Tā pa īstam rīt visu izpētīšu. Pamācība līdz rumāņu valodā. Esot kaut kāds Wi-Fi arī... nezinu ko ar to darīt. Vecajam nebija. GPS nav, tas dārgākiem modeļiem. Burkānrīve arī nav, zvīņu kasītāju pats piemontēšu, tā kā vajadzētu būt ok.