Boroda, nu jau vasalāks kā iepriekš. Pat nezinu kā teikt... Pēdējo zivi noķēru ar Zivinieku Klubu kausā Ķīšezerā Oktobrī Ceru, ka sestdien uz ledus uzkāpšu...
Ne par copi jautājums. Kā piebeigt 8windowsu? Viņš jau bija datorā, kādu laiku palietoju un sapratu, ka tomēr 7windows man daudz labāk tīk. Esmu datorus pārisntalējis simtām reižu, bet ar tādu problēmu nebiju saskāties. Bootos salieku visu kā vajag, visas aizsardzības noņemu, startēju 7windu no fleškas un tikko aiziet līdz vietai, kur jāizvēlas kurā diskā gribu rakstīt to windu, tur sākas problēmas. Tur ir tukšums un viņš man neļauj neko ar disku darīt, ne formatizēt, ne dalīt, neko.....viņa vienkārši tur tjipa nav. Herņa kaut kāda. Vienīgais kas nāk prātā ir izņemt to cietni no portatīvā, pievienot citam kompim un noformatizēt naher, lai visa tā aizsardzība pazūd. Vot tev i licencētais winda, kuru nevar novākt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ne par copi jautājums. Kā piebeigt 8windowsu? Viņš jau bija datorā, kādu laiku palietoju un sapratu, ka tomēr 7windows man daudz labāk tīk. Esmu datorus pārisntalējis simtām reižu, bet ar tādu problēmu nebiju saskāties. Bootos salieku visu kā vajag, visas aizsardzības noņemu, startēju 7windu no fleškas un tikko aiziet līdz vietai, kur jāizvēlas kurā diskā gribu rakstīt to windu, tur sākas problēmas. Tur ir tukšums un viņš man neļauj neko ar disku darīt, ne formatizēt, ne dalīt, neko.....viņa vienkārši tur tjipa nav. Herņa kaut kāda. Vienīgais kas nāk prātā ir izņemt to cietni no portatīvā, pievienot citam kompim un noformatizēt naher, lai visa tā aizsardzība pazūd. Vot tev i licencētais winda, kuru nevar novākt :D
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Olte izskatās galīgi apvainojies! Man gan viņa raidījumu ne pārāk patika un viņa pārspīlētā filosofija arī, un ar šito čīkstēšanu un lūpas uzmešanu vēl vairāk par sevi iespaidu sabojāja. Kā naudu un raidlaiku nedabū, tā čīkst uzreiz. Tas ir mans personīgais viedoklis, kaut par citām lietām viņam respekts!
Šodien tiku pie jaunas termoveļas. Gribēju plāno, bet izmērs ne tas - bikses īsiem un apaļīgiem. Bet dabūju jaunu nākošo, biezāko kārtu. Par ļoti labu cipariņu. Tagad priecīgs.
Čau Aigar! Biju sestdien Dūņezerā. Laciņš super. Vēja tik pat kā nebija vispār. Ledus labs, teju 15 cm. Asarēnus pieskaldīju. Kolēģim uz ūdas tika bonusiņš - 2.65 kg
Čau Aigar! Biju sestdien Dūņezerā. Laciņš super. Vēja tik pat kā nebija vispār. Ledus labs, teju 15 cm. Asarēnus pieskaldīju. Kolēģim uz ūdas tika bonusiņš - 2.65 kg
Biju sestdien Dūņezerā. Laciņš super. Vēja tik pat kā nebija vispār. Ledus labs, teju 15 cm. Asarēnus pieskaldīju. Kolēģim uz ūdas tika bonusiņš - 2.65 kg
Nāku šodien no darba savā mājā iekšā un ko redzu??? Mļin, kāds izdalbījis pusi sienas starp manu istabu un mājas vējtveri. Tobiš siena vismaz 2x plānāka palikusi. Var redzēt, ka izdalbīta augšā arī vieta U profilam... Rīt darbā nočekošu, kas un kā, jo pārkāpti entie noteikumi. Par ugunsdrošību, par nesošām konstrukcijām, par siltuma zudumiem. Nu tjipa bija jābūt projektam ar mājas iedzīvotāju parakstiem, ka visi piekrīt, sertificēta būvinženiera atzinumam par esošo konstrukciju stāvokli, energoefektivitātes aprēķinam utt. Pie tam projektam bija jābūt akceptētam Rīgas būvvaldē un bija jābūt būatļaujai. Šeit tiek skartas 3.personas intereses, tātad jābūt saskaņojumam ar šo trešo personu, šoreiz - dzīvokļa īpašnieku. Pasaukšu pašvaldības policajus, lai vismaz piefiksē, citādi rīt atnākot mājās jau atradīšos kaut kāda veikala telpās. p.s. dzīvokli īrēju 1.stāvā.
Opiņā, kāds būs sastrādājis "podus" neapzinoties, ka pirmā stāva kaimiņš ir ciešā saiknē ar Rigas būvvladi... A varbūt jaucējs baigais experts, kuram uz rokas ir mājas būvniecibas projekts un apzinās ko dara (neaizdomājoties par kaimiņiem), tādā veidā ietaupot labu summu € ko vajadzētu izdot par papīru sakārtošanu...