Šodien bez ričuka, jo bija jādodās uz bodi kartona loksnes iepirkt. Labi, ka tā izdomāju, jo vējā vienā rokā turēt 0.7x1,0m iepakojumu un ar otru stūrēt.... nu gājējiem būtu lieli prieki uz mani paskatīties. Rīt jau noteikti silts būs, tā kā ripināšu atkal.
Nejauši uzzināju, kur lielo lietavu laikā paliek šās puses pilsētas kanalizācija. Daugavā. Parastos laika apstākļos viss oki, bet kad lietus gāž, tad esošai sistēmai pārslodze, nevar visu sagremot un aizsūtīt uz centrālo attīrīšanu...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tev nu token tā vieta ir zināma. Ieej bing maps, apskaties. Tajā vietā izplūst tie sū, ja ir lielie lieti. p.s. laikam tāpēc tajā labajā atzarā (pēc bildes) brekši jem.
Apmēram jau iebraucu, bet man ar karšu nolasīšanu gadās misēkļi. Atceros tehnikuma laikā sporta spēlu ietvaros, orieniešanās sacensībās mēģināju kursabiedrus pārliecināt, ka tā 100% ir stiga, pa kuru mums jāiet pēc kartes. Velti viņi noticēja. Kontrolpunkta vietā, mēs izgājām kaut kādā motokrosa trasē un pazaudējām diezgan daudz laika. Jāatzīst, ka mani vairāk negribēja klausīt un taisnības labad jāpiebilst, ka toreiz tāpat dabūjām otro vietu starp visiem kursiem gan orientēšanās sportā, gad trešo visās sporta spēlēs. Mans nopelns gan vairāk bija citās disciplīnās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es rīt padošos kaut kur Sākumā ķīsītis un piedrāzt to ierobežojumu,jo ledus ir ļoti labs un tad ja nekā, tad aizšausim līdz dzirnezeram vai kaut kur uz to galu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es rīt vēl laikam nē, jo nekas nav sagatavots ziemas copei, bet pirmdien tieši par Lilastes galu ir doma, ka vajag atklāties
Tas labi. Tad rīt moš uz pāris stundiņām uzlīdīšu uz ledus, bet tā pa īstam tāpat tikai pirmdien atklāšos