Lapas uzturēšana pati par sevi neko nemaksā. Jāmaksā par reklāmas noņemšanu no lapas augšas un vietas palielināšanu plus reiz gadā NIC par domēna vārdu. Pašlaik man vieta ir 11422Mb un par to es maksāju 7.99$ mēnesī. Ir arī lētāks pakalpojums, kas noņem reklāmu pa 5.99$, tas dod mazāk papildu vietas. Cik bija standartā, es vairs neatceros, laikam 1000Mb. Bet tas nav 100%, es vairs neatceros. Karoče ar tām cenām un papildu vietām izskatās:
Tagad tik pamanīju, ka man pienākās mobilais šablons arī, bet kaut ko to nemanu. Jāpalūr, moš kaut kā jāaktivizē tas speciāli. Bet, ne šodien. Rīt palūrēšu, šodien galva nestrādā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aha, un tā zāļošanās vēl turpinās.. nu i nah A apjautājos tīri intereses pēc.. kaut kur biju lasījis par vairāk vai mazāķ veiksmīgiem mēģinājumiem nomigrēt forumu no ucoza uz phpbb...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
kaut kur biju lasījis par vairāk vai mazāķ veiksmīgiem mēģinājumiem nomigrēt forumu no ucoza uz phpbb...
Tik kruts šajos jautājumos es neesmu
Ko tāddu esi saķēris, ka tik ilgi antibiotikas jārij? Tā tak oglīte, vai citramons. Antibiotikas tomēr nopietna lieta organismam un var arī skadēt diezgan nopietni, ja "ņe po naznačeņiju", vai pārāk bieži
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A sākās viss ar itkā nevainīgu auss iekaisumu, auss ejā, ne vidusauss, pirmās antibiotikas ņihera nepaņēma, tagad ēdu kārtējo piecu dienu tūri ar stiprākām un labās devās.. labāk paliek, bet domāju, kas nosprāgs pirmais - es vai iekaisums Un atjaunoties pēc šitā noteikti nāksies ilgi...
A sākās viss ar itkā nevainīgu auss iekaisumu, auss ejā, ne vidusauss, pirmās antibiotikas ņihera nepaņēma, tagad ēdu kārtējo piecu dienu tūri ar stiprākām un labās devās.. labāk paliek, bet domāju, kas nosprāgs pirmais - es vai iekaisums Un atjaunoties pēc šitā noteikti nāksies ilgi...
Nu cīnies un ceri! Cik zinu, tad arī vitamīnus jārauj iekšā palielinātā daudzumā, ja lieto antibiotikas. Vispār šodien vajadzēja uzmīties, lai sasildītos. Bet pēc pirmā kilometra, ne rokas, ne galva vairs nesala (protams, cimdi un cepure).
Tā kā ja baigie plusi neuznāks tad jau sestdien uz ledus.
Līdz sestdienai it ka vel sola mīnusus. Sestdien ,svētdien ap 0 ,tā kā ledutiņam vel jāturas. Mūsu pusē arī jau rausta asarīšus ,velns sākas darba nedēļa un netieku uz copi A tā gribās :)Viens mīnus ūdenstilpne tikai 60- 80 cm. dziļa ,bet ledutiņš kristāl skaidrs
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Bļin, vakar biju laukos, ja šodien vēl būtu brīvdiena 100%, ka jau sēdētu tu uz ledus.. bļin, cik dažāds var būt klimats 100km attālumā.. tur lejpus Pļaviņām jau 5dien Daugava bij nostājusi visa...
Bļin, vakar biju laukos, ja šodien vēl būtu brīvdiena 100%, ka jau sēdētu tu uz ledus.. bļin, cik dažāds var būt klimats 100km attālumā.. tur lejpus Pļaviņām jau 5dien Daugava bij nostājusi visa
Urmaas, tālu man no senču mājām uz Rīteru karjeriem. mājas kreisajā krastā pret oliņkalnu gandrīz. Nu nikas, mož veselībai arī labāk, ka pirksti siltumā vēl šonedēļ. Liekas, ka mož pa šo nedēļu jau biki atgūšos, i varbūt varēs tepat piepilsētā kaut kur uzlīst.