Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu pankūka, abi mani ar sevi laikam salīdzinājāt. Man ir +10kg, kopš vidusskolas beigšanas. Un tas nav labi. Vislaik bija ok, tad tie stulbie ahileji mani samaitāja. 2 mēnešos noēdos kā ruksis. Un tagad 3 gados netieku no tā liekā vaļā. Pat cukuru gandrīz nelietoju, nelietoju sviestu, treknos biezpienus, sierus, krējumus...braucu ar riteni uz, no darba... nu labi, kādreiz iedzeru koka koļu kafijas vietā možumam, bet ne jau katru nedēļu...
Pēc skolas neatceros, bet pēc armijas mans svars bija 80kg, tā ka man ir +46kg kopš tā laika Un pēdējie 18-23kg man ir pēdējo pāris gadu laikā - kā sāku strādāt uz takša
Quotemarti ()
beigsies darbi, sākšu skriet. sporta forma jau sagādāta
Ja to nedara regulāri, tad tolka nekāda. Tik vien, kā pats labāk jūties. Pārbaudīts praksē - apstiprinājies! Es te, ik pa laikam, cenšos kaut ko pasākt, bet piektrūkst regularitātes, tāpēc nekas arī nesanāk. Plus barošanās biežums, daudzums, produkti jāmaina + jāsporto. Ar ēšanas režīmu un vajadzīgajiem produktiem man otrā darbā vislielākā šaizīte sanāk, plus arī pirmais darbs ir sēdošs, tur gan ēst varu ko gribu, kā gribu un cik bieži gribu. Bet, lai veicas! Gribēšana, jau ir solis uz pareizo pusi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jūs ar Jūsu problēmām Es gan arī vairs presītes kubiņus uz sevis kādu laiku vairs neredzu (paslēpās ), bet tas nav slikti, vajadzētu vēl drusku, un tad ar kādiem trenažieriem un vēl šo to varētu pārvērst muskuļmasā A pagaidām, dzeru ko gribu, ēdu ko un cik gribu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Muskuļots Zivnieks, tas būtu interesanti Es toties kopš pavasara esmu biki nometis. No agrāko gadu standarta 94-96 kg tagad tikai ap 86 palicis. toties kājām vieglāk. Formula? Neēst pēc 11 vakarā A ja nopietni, tad esmu atteicies no alus un baltmaizes plus nedaudz skraidu, piedevām šitas gads tāds stresains padevies
P.S. Zivniek, kādi pēdējā laika rezultāti ar žani? Pa Novembra svētkiem manīju "Zilo Mārlinu" sirojot gar kundziņsalu
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
žanis bija un bija diezgan daudz, ar izmēriem visādi, bet bija, tagad gan arī pēc svētkiem neesmu bijis un laikam jau, ka cauri arī būs žēl, nepaguvu pāris vietas izbraukāt, kur bija ieplānots. Ķīsī gan vēl šodien veči uz velci līdakas skalda, pie kam šogad ar izmēru ir īpaši nospīdējis. ļooooooti daudz memmītes trāpās. Pats vienreiz arī biju aizbraucis un divus mammukus paturēju galā, viena aizgāja pie laivas jo tikai āķis lūpā bija (brīnos, ka vispār tik tālu atvilku) pie straujāka rāviena, izspruka ārā, domāju ap 8-10 bija. Un otra mazāka 5-7 pie laivas pārlauza sarūsējušu karabīni
Es cik nu tur tās vietas esmu paspējis palūrēt, bet arī tiku biki pavilkties.. izmērs varēja būt daudz labāks, bet process bija feins. Laikam ar tām dienām būšu nopietni ierakstījies DeSotājos, iepatikās tā lieta un rezultāts arī neizpalika
Lieta feina. Domāju, ka žanītim visrezultatīvākais paņemiens, īpaši tajā galā. Nākamsezonu jāpaķer biš lielākas gumijas uz 5 un 6 collām, tad arī ar izmēru viss būs daudz labāk. Šogad cik nu paDeSoju, tad iztērēju kādas 5 paciņas LJ vienīgo DS gumīti S-shad, laikam saucās 2.9 collu izmērā un pašās sezonas beigās keitecha DS modelīti, bet tas ir killer gumī arī vasarā.
Es sev pēdējā dienā uz Daugavas baigo DS gummi atklāju arī gribējās palielināt gummi izmērus, bet līdzi nekālielāka par 3.5'' nava DeSojama.. A davaj paprovēšu LongJohn 4.2'' - gāja uz urrā un izpogāja visas zem 4'' gumijas DeSojamās.
Tas normāli. LongJohni gan neesmu provējis, bet visādus bugsijus un tiem līdzīgos gan esmu licis, un viss notiekās iepirku arī garo wacky wormu no LJ, to lēnām šūpinot arī šo to sakacināju, bet laikam vēl tā īsti neatradu īsto spēli, kaut gan ir čujs, ka tā gumija šancēs noteikti. Nākamgad provēs
Kopš nu jau gadus divus ar "rīta grūtumiem" nesaskaros, man to vairs nesaprast :D:D:D Bet arī apmēram 20 dienas ar antibiotikām nav viegli, ibio.. sāku justies vārgs
Aigar, tīri tā starp citu, cik Tev gada šķērsgriezumā vidēji uz mēnesi izmaksā lapas uzturēšana UCOZā (neskaitot domēna vārdu) un cik liela ir diska vieta?