[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
gintsggDatums: Trešdiena, 26.11.2014, 09:20 | Ziņa # 8356
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 55
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti
Boroda , Tu un tauki ? Tās taču ir nesavienojamas lietas .

parcopiDatums: Trešdiena, 26.11.2014, 17:01 | Ziņa # 8357
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Grūti iedomāties taukainu Borodu, tas tiesa :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 26.11.2014, 20:52 | Ziņa # 8358
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Grūti iedomāties taukainu Borodu, tas tiesa :D

Nu pankūka, abi mani ar sevi laikam salīdzinājāt. Man ir +10kg, kopš vidusskolas beigšanas. Un tas nav labi. :D Vislaik bija ok, tad tie stulbie ahileji mani samaitāja. 2 mēnešos noēdos kā ruksis. Un tagad 3 gados netieku no tā liekā vaļā. Pat cukuru gandrīz nelietoju, nelietoju sviestu, treknos biezpienus, sierus, krējumus...braucu ar riteni uz, no darba... nu labi, kādreiz iedzeru koka koļu kafijas vietā možumam, bet ne jau katru nedēļu... :D

martiDatums: Trešdiena, 26.11.2014, 23:01 | Ziņa # 8359
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja par lieko svaru, tad es ar esmu beidzot kļuvis par īstu latviešu vīrieti :D
100+
fak. beigsies darbi, sākšu skriet. sporta forma jau sagādāta ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 01:35 | Ziņa # 8360
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Man ir +10kg, kopš vidusskolas beigšanas

Pēc skolas neatceros, bet pēc armijas mans svars bija 80kg, tā ka man ir +46kg kopš tā laika :D
Un pēdējie 18-23kg man ir pēdējo pāris gadu laikā - kā sāku strādāt uz takša :D

Quote marti ()
beigsies darbi, sākšu skriet. sporta forma jau sagādāta

Ja to nedara regulāri, tad tolka nekāda. Tik vien, kā pats labāk jūties. Pārbaudīts praksē - apstiprinājies! svilpo
Es te, ik pa laikam, cenšos kaut ko pasākt, bet piektrūkst regularitātes, tāpēc nekas arī nesanāk. Plus barošanās biežums, daudzums, produkti jāmaina + jāsporto. Ar ēšanas režīmu un vajadzīgajiem produktiem man otrā darbā vislielākā šaizīte sanāk, plus arī pirmais darbs ir sēdošs, tur gan ēst varu ko gribu, kā gribu un cik bieži gribu.
Bet, lai veicas! Gribēšana, jau ir solis uz pareizo pusi :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 09:09 | Ziņa # 8361
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Jūs ar Jūsu problēmām :D Es gan arī vairs presītes kubiņus uz sevis kādu laiku vairs neredzu (paslēpās :D ), bet tas nav slikti, vajadzētu vēl drusku, un tad ar kādiem trenažieriem un vēl šo to varētu pārvērst muskuļmasā :) A pagaidām, dzeru ko gribu, ēdu ko un cik gribu prieks

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 16:03 | Ziņa # 8362
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Muskuļots Zivnieks, tas būtu interesanti :D
Es toties kopš pavasara esmu biki nometis. No agrāko gadu standarta 94-96 kg tagad tikai ap 86 palicis. toties kājām vieglāk.
Formula? Neēst pēc 11 vakarā :D
A ja nopietni, tad esmu atteicies no alus un baltmaizes plus nedaudz skraidu, piedevām šitas gads tāds stresains padevies :)

P.S.
Zivniek, kādi pēdējā laika rezultāti ar žani? Pa Novembra svētkiem manīju "Zilo Mārlinu" sirojot gar kundziņsalu :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 16:45 | Ziņa # 8363
Stāstnieks
žanis bija un bija diezgan daudz, ar izmēriem visādi, bet bija, tagad gan arī pēc svētkiem neesmu bijis un laikam jau, ka cauri arī būs :( žēl, nepaguvu pāris vietas izbraukāt, kur bija ieplānots. Ķīsī gan vēl šodien veči uz velci līdakas skalda, pie kam šogad ar izmēru ir īpaši nospīdējis. ļooooooti daudz memmītes trāpās. Pats vienreiz arī biju aizbraucis un divus mammukus paturēju galā, viena aizgāja pie laivas jo tikai āķis lūpā bija (brīnos, ka vispār tik tālu atvilku) pie straujāka rāviena, izspruka ārā, domāju ap 8-10 bija. Un otra mazāka 5-7 pie laivas pārlauza sarūsējušu karabīni :)

martins_Datums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 17:23 | Ziņa # 8364
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Es cik nu tur tās vietas esmu paspējis palūrēt, bet arī tiku biki pavilkties.. izmērs varēja būt daudz labāks, bet process bija feins. Laikam ar tām dienām būšu nopietni ierakstījies DeSotājos, iepatikās tā lieta un rezultāts arī neizpalika :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 17:51 | Ziņa # 8365
Stāstnieks
Lieta feina. Domāju, ka žanītim visrezultatīvākais paņemiens, īpaši tajā galā. Nākamsezonu jāpaķer biš lielākas gumijas uz 5 un 6 collām, tad arī ar izmēru viss būs daudz labāk. Šogad cik nu paDeSoju, tad iztērēju kādas 5 paciņas LJ vienīgo DS gumīti S-shad, laikam saucās 2.9 collu izmērā un pašās sezonas beigās keitecha DS modelīti, bet tas ir killer gumī arī vasarā.

martins_Datums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 19:49 | Ziņa # 8366
Es sev pēdējā dienā uz Daugavas baigo DS gummi atklāju :D arī gribējās palielināt gummi izmērus, bet līdzi nekālielāka par 3.5'' nava DeSojama.. A davaj paprovēšu LongJohn 4.2'' - gāja uz urrā un izpogāja visas zem 4'' gumijas DeSojamās. :)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 09:18 | Ziņa # 8367
Stāstnieks
Tas normāli. LongJohni gan neesmu provējis, bet visādus bugsijus un tiem līdzīgos gan esmu licis, un viss notiekās :) iepirku arī garo wacky wormu no LJ, to lēnām šūpinot arī šo to sakacināju, bet laikam vēl tā īsti neatradu īsto spēli, kaut gan ir čujs, ka tā gumija šancēs noteikti. Nākamgad provēs :)

parcopiDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 13:03 | Ziņa # 8368
Multimakšķernieks
Figņa tas viss, a man šodien baigi grūti

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 15:14 | Ziņa # 8369
Kopš nu jau gadus divus ar "rīta grūtumiem" nesaskaros, man to vairs nesaprast :D:D:D
Bet arī apmēram 20 dienas ar antibiotikām nav viegli, ibio.. sāku justies vārgs :)

Ziņojumu laboja martins_ - Piektdiena, 28.11.2014, 15:17

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 15:16 | Ziņa # 8370
Aigar, tīri tā starp citu, cik Tev gada šķērsgriezumā vidēji uz mēnesi izmaksā lapas uzturēšana UCOZā (neskaitot domēna vārdu) un cik liela ir diska vieta?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv