Uz copi piecelties vienmēr var, bet uz darbu - tik grūti, tik grūti.... Vienīgi apziņa, ka bez darba copes nebūs... Un vispār rīt kalendārs izcilu copi sola.
Vienīgi apziņa, ka bez darba copes nebūs... Un vispār rīt kalendārs izcilu copi sola.
Ai, nekas man nespīd. No darba tieku prom tikai sestdienas rītā pirms 9:00, bet ap 20:00 man jau jāsāk otrā darbā rukāt Var jau pa dienu ielaisties plezīra braucienā uz pāris stundām, bet tolka īsti nav. Vasaras sezona riktīgi sap**ta šogad. Cerams, ka rudenī sanāks biežāk uz copīti un atpūsties
QuoteBoroda ()
Oij, jau vesels mēnesis, kopš esmu šeit reģistrējies!
Apsveicu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
bet šis ir labākais zandartu gads kādu esmu piedzīvojis
Šis ir visretāk uz copi tikšanas gads A Tu vēl te ar savu labāko gadu! Bet nu taisnība jau Tev ir. Pat es divās no trim reizēm, ko šogad esmu bijis zandartos, tos arī dabūju. A redzēts un dzirdēts ir tāds, ka žoklis karās vaļā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zb jau strādāt. Ja pavisam godōgi Vakar vēl visas kredītkartes un banku kodu kartes pazuadēju, tas darbs ne pie kā laba nenovedīs
A man toties vakar 7 labi mēri Līdaks ap +/- 10 kg gan šovu uztaisīja, 3 reizes galvu dabuju sačokā, bet biš pa lielu Ceturto iespēju vairāk nedeva Bet pat baigi vīlies nebiju, jo nu nebija man vienam ar viņu variantu tā ir ka joprojām nav lielā gafa laivā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nesen ar diskutējām ar Aigaru par to kā saglābt zivs dzīvotspēju caurdurot un izlaižot lieko gaisu, ko zivs pati nespēj. Re kā tas notiek un kā to dara: