Uz Ogri / Jelgavu pēc amūriem braukt, nu nez... Lai gan uz Ogri vispār ir darīšanas. Bet neticu, ka tie nabagi pārdzīvos vedumu atpakaļ uz Smilteni... Lai gan manā dīzeļvagonā plastmasas vannīte ieietu
Ā, tur šie raksta, ka speciāli iepako, hmm.. Bet stipras aizdomas, ka mazuļi tajā dīķī nez vai izdzīvos - nav pieplūdes, var tik ar šļauku no ezera atkačāt, dabīgā - tik, cik lietus ūdens pietek, bet līmenis turas...
Zivis IR!
Ziņojumu laboja Red - Trešdiena, 30.07.2014, 00:26
Ezers atrodas Višķos, blakus Višķu ezers un citi. Pirmdien pastāstīšu kā gāja, gan jau kādu atskaiti uzmetīšu, tikai jautrākais ir tas, ka sākums ir sešos no rīta, bet iepriekšējā vakarā ir balle.
Nezinu ,es šos ļautiņus nekad neesmu sapratis Kāda šķirba vai tu ķer zivis vai sliekas ar elektrību,elektrība ir un paliek elektrība un tā soda visus pēc nopelniem Arī sliekas nav nekādas dzīvotājas izdzenot tās ar elektrību ,nerunāsim par visu pārējo dzīvo radību kas dabon trūkties dēļ kaut kāda idiņa
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
P.S. Minoties no jūras, atkal nolūza skrūve tajā pašā pusē, kur jau mainīju. Laikam jādzen uz darbnīcu un jāmaina viss. Gandrīz viss. Monobloks, klaņi, ķēde, zobrati, trosītes un bremžu kluči. Bik savāksies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zb jau svīst Šitāds laiks ir kā radīts atpūtai, nevis darbam
eidis, Višķi un Lukna bija mani mīļākie ezeri, kamēr nebiju no Depils uz Rīgu pārvācies. Bet es gan tikai spiningoju. Balto zivju ezerā ir tiešām daudz. Veči pa naktīm uz rezinku brekšus/finierus pa maišukiem valkā, ir rauda. tā kā esi tik gatavs barošanai un strādāšanai. Gan jau, ka sači Jums būs ezera seklajā daļā, dziļumam virs 2,5m nevajadzētu būt. Domāju, ka ar labu barošanu zivītei, vismaz smalkajai, būtu jāatsaucas labi. Pēc tam pastāsti, kā gāja.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
her as dva Ja cope būs tanī ezera daļā, ko domāju, tad pīderītim būtu jāslīgst iekšā visādā zālē un mīkstajā gruntī, pludam varētu būt priekšrocība bet tās ir tikai manas domas, jo ar pīderi pēdējos gados 5os esmu copējis reizes 7-8 a uz pluda vispār nē
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nolikums tāds, ka nesaprotu vai būs tikai makšķerēšana vai arī spiningošana. Jāķer tikai no laivām, bet tā kā esmu universāls kareivis, tad varu pārslēgties. Ceru, ka būs gan ar špini, gan ar makšķeri, jo tad rīta stundās jāmēģina kādu asari vai zaļo piemānīt un pēctam ar makšķeri vilkt smalci.