[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Ceturtdiena, 07.08.2014, 18:13 | Ziņa # 8131
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Būs laikam sevi jāpiespiež piecelties

Uz copi piecelties vienmēr var, bet uz darbu - tik grūti, tik grūti.... :D
Vienīgi apziņa, ka bez darba copes nebūs...
Un vispār rīt kalendārs izcilu copi sola. :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 07.08.2014, 18:15 | Ziņa # 8132
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Oij, jau vesels mēnesis, kopš esmu šeit reģistrējies! :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 07.08.2014, 18:19 | Ziņa # 8133
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Vienīgi apziņa, ka bez darba copes nebūs...
Un vispār rīt kalendārs izcilu copi sola.

Ai, nekas man nespīd. No darba tieku prom tikai sestdienas rītā pirms 9:00, bet ap 20:00 man jau jāsāk otrā darbā rukāt :(
Var jau pa dienu ielaisties plezīra braucienā uz pāris stundām, bet tolka īsti nav. Vasaras sezona riktīgi sap**ta šogad. Cerams, ka rudenī sanāks biežāk uz copīti un atpūsties :)
Quote Boroda ()
Oij, jau vesels mēnesis, kopš esmu šeit reģistrējies!

Apsveicu! alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 07.08.2014, 18:35 | Ziņa # 8134
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Ai, nekas man nespīd. No darba tieku prom tikai sestdienas rītā pirms 9:00, bet ap 20:00 man jau jāsāk otrā darbā rukāt :(

Nu tieši pa vidu sanāk uz fīderi pasēdēt. :)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 08.08.2014, 10:46 | Ziņa # 8135
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
bet šis ir labākais zandartu gads kādu esmu piedzīvojis ja

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Piektdiena, 08.08.2014, 11:11 | Ziņa # 8136
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
bet šis ir labākais zandartu gads kādu esmu piedzīvojis

Šis ir visretāk uz copi tikšanas gads ne
A Tu vēl te ar savu labāko gadu! bokss
Bet nu taisnība jau Tev ir. Pat es divās no trim reizēm, ko šogad esmu bijis zandartos, tos arī dabūju. A redzēts un dzirdēts ir tāds, ka žoklis karās vaļā.

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 08.08.2014, 12:03 | Ziņa # 8137
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vakar 9 skaisti mēri :)

parcopiDatums: Piektdiena, 08.08.2014, 12:18 | Ziņa # 8138
Multimakšķernieks
Quote Zivnieks ()
Vakar 9 skaisti mēri

Nelietis Tu esi :D

BorodaDatums: Piektdiena, 08.08.2014, 17:44 | Ziņa # 8139
Vīrs ar pieredzi
Quote Zivnieks ()
Vakar 9 skaisti mēri :)

Tur pie vainas šīs sezonas laivas krāsojums! :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 07:41 | Ziņa # 8140
Multimakšķernieks
Zb jau strādāt. Ja pavisam godōgi :D
Vakar vēl visas kredītkartes un banku kodu kartes pazuadēju, tas darbs ne pie kā laba nenovedīs :)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 10:23 | Ziņa # 8141
Stāstnieks
A man toties vakar 7 labi mēri :) Līdaks ap +/- 10 kg gan šovu uztaisīja, 3 reizes galvu dabuju sačokā, bet biš pa lielu :D Ceturto iespēju vairāk nedeva :( Bet pat baigi vīlies nebiju, jo nu nebija man vienam ar viņu variantu :( tā ir ka joprojām nav lielā gafa laivā :(

BorodaDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 11:53 | Ziņa # 8142
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Vakar vēl visas kredītkartes un banku kodu kartes pazuadēju, tas darbs ne pie kā laba nenovedīs :)

Tas gan ir sūdīgi....
Quote Zivnieks ()
joprojām nav lielā gafa laivā :(

Pietiktu jau ar sečoku normāla izmēra. Un vispār nekaitini tautu. :D

dadziicDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 14:06 | Ziņa # 8143
Komentāri: 662
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Nesen ar diskutējām ar Aigaru par to kā saglābt zivs dzīvotspēju caurdurot un izlaižot lieko gaisu, ko zivs pati nespēj.
Re kā tas notiek un kā to dara:

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

eidisDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 14:57 | Ziņa # 8144
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Braukšu ķert karūsas. Ar barošanu laikam nevajag aizrauties?

Tight lines!

BorodaDatums: Pirmdiena, 11.08.2014, 17:19 | Ziņa # 8145
Vīrs ar pieredzi
Quote eidis ()
Braukšu ķert karūsas. Ar barošanu laikam nevajag aizrauties?

Atkarībā no vietas. Neesmu karūsu specs, bet ja savvaļā dzīvojošas, tad jau var pabarot, varbūt arī līnis pienāk...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv