[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 17:46 | Ziņa # 7891
Grupa: Dzēstās
Nu tas gan ir forši. Tagad esi sertificēts kapteinis! ja Vēl attiecīgo cepuri vajag. :D

jutrixDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 18:28 | Ziņa # 7892
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Apsveicu Aigar! Tagad laivu stūrēsi TU! :D alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

spulgitsDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 19:47 | Ziņa # 7893
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote jutrix ()
Tagad laivu stūrēsi TU!

No sākuma lai motoram kāju saliek.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

JIG_LVDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 19:52 | Ziņa # 7894
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 13
Reputācija: 0
Aigar, apsveicu!

Tagad, ja man gribēsies iekost aliņu, tad zināšu ko vilkt partneros. A to es mužīgais "šoferis" :)

BAITH BREATH, VARIVAS, SV LURES, volframs, RAINSHADOW blankas

BorodaDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 20:00 | Ziņa # 7895
Quote JIG_LV ()
Tagad, ja man gribēsies iekost aliņu, tad zināšu ko vilkt partneros. A to es mužīgais "šoferis" :)

Piesakos par airētāju, kad jums motors nosprāgs. :D

copmanis78Datums: Trešdiena, 23.04.2014, 20:51 | Ziņa # 7896
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi, tad jau jāapmazgā šitais notikums.Apsveicu! ja alus

J0nisDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 21:17 | Ziņa # 7897
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
A kam tev zāles pļāvējam papīri

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

urmaasDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 21:41 | Ziņa # 7898
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Aigar. Apsveicu. alus
Mūsu pulciņā par vienu kapitanu vairāk. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 06:34 | Ziņa # 7899
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kapitani Gudrimeļi chukle

Paldies, patiesībā tas jau bija jāizdara sen, nekā nevarēju saņemties. A te tieši darba biedrs iestājās autoskolā, tad tā arī uzreiz sarunājām, ka teoriju iesim likt reizē. Mēnesi pamācijos, dažās lietās tā pa īstam tāpat neiebraucu, bet eksāmenam pietika :)

J0ni - korkas noderēs. Varbūt man kādreiz būs zāles pļāvējs virs pieciem zirgspēkiem :D
Vienkārši zin kā - agri, vai vēlu izdomās, ka šim kuģošanas eksim būs jāliek arī braukšanas, jāiet skolās u.t.t. Iedomājies cik varētu izmaksāt viena braukšana? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 07:18 | Ziņa # 7900
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote parcopi ()
J0ni - korkas noderēs.

Es jau tik tā ,es jau neko :D Fakts ka noderēs ja Pašam nava ,tāpēc škrobe ka tev ir

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 20:00 | Ziņa # 7901
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
bērniem skolā bija kaut kāda aptauja jātaisa. ar ko nodarbojas vecāki. darbā, brīvajā laikā utt.
izrādās, ka lielākajai daļai klasē tētiem hobijs makšķerēt...
kas tad cits nav nekas ko darīt? a?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 20:32 | Ziņa # 7902
Quote marti ()
bērniem skolā bija kaut kāda aptauja jātaisa. ar ko nodarbojas vecāki. darbā, brīvajā laikā utt.
izrādās, ka lielākajai daļai klasē tētiem hobijs makšķerēt...
kas tad cits nav nekas ko darīt? a?

Nu ir tas viens ru kanāls, kur ir nedaudz humora, un kurš dažreiz rāda skolotāju vienā ru pilsētā. Tur arī tjipa tāda aptauja. Ko bērni darījāt vasarā? Nu tas, kas bijis tā padārgākos kūrortos, tas tiek atstāts uz īsu sarunu pēc stundām ar skolotāju.... bet atceries, ka esam jau pieauguši, un pieaugušiem ir pašiem savi noslēpumi... :D

jkalvitisDatums: Piektdiena, 25.04.2014, 10:21 | Ziņa # 7903
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 3
Aigar, tagad Tu esi vainīgs pie teorijas apguves nene
Kāds var man tā vienkārši paskaidrot "kāpēc tā un ne savādāk?" :)

Pielikumi: 7580753.jpg (118.8 Kb) · 5306077.jpg (108.9 Kb) · 2851715.jpg (105.1 Kb) · 3426198.jpg (105.2 Kb)

Ziņojumu laboja jkalvitis - Piektdiena, 25.04.2014, 10:21

parcopiDatums: Sestdiena, 26.04.2014, 07:36 | Ziņa # 7904
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es nezinu. Es vienkārši iegaumēju tās zibšņugunis un viss. Sanāks, ka katrs tas gaismas zibšņošanas veids rāda pa kuru pusi jābrauc, bet jāņem vērā arī no kuras puses Tu brauc. Karoče līdz galam es šito ar neizpratu, iemācījos bez izpratnes :D
Vēl grūti tās kuģu gaismas iegaumēt. No Tevis pa labi atrodas tas vai pa kreisi tas, ja redzi tādas un tādas gaismas. Nu a viss pārējais jau normāli un loģiski saprotams alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Sestdiena, 26.04.2014, 11:05 | Ziņa # 7905
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
parcopi, moš ar lielu kuģi vēl nemauc, lai ziepes nesanāk:))

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv