[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
J0nisDatums: Piektdiena, 18.04.2014, 13:11 | Ziņa # 7876
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote urmaas ()
Daža laba mantiņa tur ir pat ļoti OK.

Par to es nešaubos ,bet piegādes cena !!!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

urmaasDatums: Piektdiena, 18.04.2014, 17:28 | Ziņa # 7877
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
bet piegādes cena !!!!

Neviens nespiež gaidīt preci mājās. ;)
Es pats braucu pakaļ un nemaz lētāk ķā piegāde nesanāk. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Sestdiena, 19.04.2014, 12:54 | Ziņa # 7878
Grupa: Dzēstās
Rīt tomēr tikšu fīderi pamērcēt... a to jau lomkas sākās, biju gatavs,kaut ar ričāgu braukt, bet token nav kur kātus ielikt...

BorodaDatums: Sestdiena, 19.04.2014, 12:56 | Ziņa # 7879
Quote urmaas ()
Es pats braucu pakaļ un nemaz lētāk ķā piegāde nesanāk. :)

Sanāk lētāk, ja ar ričāgu pakaļ aizbrauc. ;) tas gan neattiecās uz virtuves iekārtām vai tml. :D

JIG_LVDatums: Svētdiena, 20.04.2014, 20:10 | Ziņa # 7880
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 13
Reputācija: 0
Labvakar un Priecīgas Lieldienas!

sorry, ka ilgi nebija atbildes, baigi daudz darba un jācopē un olas ar jāripina... Principā par piegādi nu vismaz pa visu Latviju J0nim ir pinīga taisnība, ka tas ir par dārgu 15EUR, vismaz uz Rīgai tuvākajām pilsētām... BET šis cipars tiešām ir ierakstīts kā maksimālais par kuru ar DPD kurjeru var nogādāt pilnīgi uz jebkuru vietu Latvijā kaut dziļa meža vidū. Rakstiet, zvaniet un var novienoties par piegādi ar pastu, vai ar jūsu izvēlētu kurjerdienestu, tīri pa viņu tarifiem , nav arī izslēgts ka veiksmes gadījumā mūsu mašīna tuvākajā laikā, brauc caur Jūsu pilsētu utml. un ieved pa ceļam bez papildus maksas...

Rīgā, Salaspilī, Ogrē un ikšķilē var ierakstīt "bez piegādes" un tiks atzvaņits un sarunāts laiks kur un kā saņemt neko papildus nemaksājot, ja gribas līdz dzīvokļa durvīm, tad gan 5EUR nāksies "nopogāt", vai vedam paši vai ar velokurjeru vai kā vēl, tas reāli tā izmaksā.

Mūsu veikala doma pilnīgi un galīgi nav tendēta uz "vārīšanos "no piegādes. Visu var runāt un mēs labprāt runājam ar saviem klientiem un nekad nedalam pēc deguna vai maka biezuma, bet nu arī tīri izejot no veselā saprāta viedokļa katram jāsaprot, ka, piemēram, 1 gumijas paciņas kvalitatīva iepakošana , dokumentu sagatavošana un aizvēšana aizņem praktiski tikpat daudz laika un izmaksā tikpat cik 10 vai 100 paciņu, tādēļ arī mēs arī ar savu vairuma atlaižu sistēmu motivējam cilvēkus mesties kopā, koperēties un taisīt lielākus pasūtījumus saņemot pretī labākas cenas un bezmaksas piegādi. Nekas nav kamenī iecirsts un varam būt pretīmnākoši un dažreiz pamazināt piegāžu izmaksas un atlaižu politikas "griestus" bet tikai individuāli runājot un par apjomu, kas nav mērams pāris gabalos.

BAITH BREATH, VARIVAS, SV LURES, volframs, RAINSHADOW blankas

parcopiDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 15:36 | Ziņa # 7881
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Trīs gadus briedu, beidzot nobriedu un to izdarīju! prieks
Pielikumi: 9585273.jpg (69.0 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 15:52 | Ziņa # 7882
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Trīs gadus briedu, beidzot nobriedu un to izdarīju!

alus alus alus

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 17:46 | Ziņa # 7883
Nu tas gan ir forši. Tagad esi sertificēts kapteinis! ja Vēl attiecīgo cepuri vajag. :D

jutrixDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 18:28 | Ziņa # 7884
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Apsveicu Aigar! Tagad laivu stūrēsi TU! :D alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

spulgitsDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 19:47 | Ziņa # 7885
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote jutrix ()
Tagad laivu stūrēsi TU!

No sākuma lai motoram kāju saliek.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

JIG_LVDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 19:52 | Ziņa # 7886
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 13
Reputācija: 0
Aigar, apsveicu!

Tagad, ja man gribēsies iekost aliņu, tad zināšu ko vilkt partneros. A to es mužīgais "šoferis" :)

BAITH BREATH, VARIVAS, SV LURES, volframs, RAINSHADOW blankas

BorodaDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 20:00 | Ziņa # 7887
Quote JIG_LV ()
Tagad, ja man gribēsies iekost aliņu, tad zināšu ko vilkt partneros. A to es mužīgais "šoferis" :)

Piesakos par airētāju, kad jums motors nosprāgs. :D

copmanis78Datums: Trešdiena, 23.04.2014, 20:51 | Ziņa # 7888
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
parcopi, tad jau jāapmazgā šitais notikums.Apsveicu! ja alus

J0nisDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 21:17 | Ziņa # 7889
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
A kam tev zāles pļāvējam papīri

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

urmaasDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 21:41 | Ziņa # 7890
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Aigar. Apsveicu. alus
Mūsu pulciņā par vienu kapitanu vairāk. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv