Paldies, patiesībā tas jau bija jāizdara sen, nekā nevarēju saņemties. A te tieši darba biedrs iestājās autoskolā, tad tā arī uzreiz sarunājām, ka teoriju iesim likt reizē. Mēnesi pamācijos, dažās lietās tā pa īstam tāpat neiebraucu, bet eksāmenam pietika
J0ni - korkas noderēs. Varbūt man kādreiz būs zāles pļāvējs virs pieciem zirgspēkiem Vienkārši zin kā - agri, vai vēlu izdomās, ka šim kuģošanas eksim būs jāliek arī braukšanas, jāiet skolās u.t.t. Iedomājies cik varētu izmaksāt viena braukšana?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
bērniem skolā bija kaut kāda aptauja jātaisa. ar ko nodarbojas vecāki. darbā, brīvajā laikā utt. izrādās, ka lielākajai daļai klasē tētiem hobijs makšķerēt... kas tad cits nav nekas ko darīt? a?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
bērniem skolā bija kaut kāda aptauja jātaisa. ar ko nodarbojas vecāki. darbā, brīvajā laikā utt. izrādās, ka lielākajai daļai klasē tētiem hobijs makšķerēt... kas tad cits nav nekas ko darīt? a?
Nu ir tas viens ru kanāls, kur ir nedaudz humora, un kurš dažreiz rāda skolotāju vienā ru pilsētā. Tur arī tjipa tāda aptauja. Ko bērni darījāt vasarā? Nu tas, kas bijis tā padārgākos kūrortos, tas tiek atstāts uz īsu sarunu pēc stundām ar skolotāju.... bet atceries, ka esam jau pieauguši, un pieaugušiem ir pašiem savi noslēpumi...
Es nezinu. Es vienkārši iegaumēju tās zibšņugunis un viss. Sanāks, ka katrs tas gaismas zibšņošanas veids rāda pa kuru pusi jābrauc, bet jāņem vērā arī no kuras puses Tu brauc. Karoče līdz galam es šito ar neizpratu, iemācījos bez izpratnes Vēl grūti tās kuģu gaismas iegaumēt. No Tevis pa labi atrodas tas vai pa kreisi tas, ja redzi tādas un tādas gaismas. Nu a viss pārējais jau normāli un loģiski saprotams
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)