A man šodien velo tīrīšanas diena. Ričuku darbā nomazgāju, nosusināju, tad ar wd40 notīrīšu zobratus un ķēdi, tad atkal noslaucīšu un tad ķēdi saeļļošu pa jaunu. Šitos abus kopā sajaucot arī moš ka iespējams krāsaninu sapni noķert
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atnāciet pie manis uz garāžu Man šobrīd tur tāda ķīmija iet vaļā, ka maz neliekas Acetons drīz būs mans labākais draugs Domāju, ka ja tur kādu zālīti uzvilktu vispār būtu planējums apkārt zemeslodei...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
gluži nē, bet ja kāds grib noķert rozā puķītes, droši man kaut ko var samaksāt un atnākt blakus pasēdēt, kamēr ar laivu cīnos :D
Nez kā šodien Zivniekam ar tām rozā puķītēm? Joprojām rādās? Un vai cīņa ar laivu beigusies? Es Eirosportā skatījos, ka parasti divi veči cīnās, vai arī svarcelšanā vīri un dāmas (kā vīri) ar svaru spēkojas, bet cīņu ar laivu token nekur nerāda.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mans cīniņš ar diplomdarba izstrādi arī iet pilnā sparā, dienas un naktis Bet nu jau pamazām var redzēt otru galu darbam, tas ir labi jo brīvdienās +20 un tad nu galīg negribēsies kaut ko skribelēt... būs jācep desas Labs rīts/diena!
Jā, piebūvīte vecais ķīlis izpuvis tā, ka pirkstu varēja cauri izbāzt, grīdas izpuvušas, sliedes izskalotas + vēl vecās krāsas slīpēšana, gruntēšana, krāsošana.... tas Tev nav ar telefonu biksēs pa ledu pastaigāt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!