Viņam patīk vãveres, sevišķi ar vienu kaiti kuras ir...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dzirdēju, ka Lielupē kaut kur Kalnciema apkaimē ir ielikti tīkli. Tjipa oficialie. Bet kā var but oficiāli, ja Lielupe zveja nav paredzeta? Atkal kaut kadiem mistiskiem zinātniskiem mērķiem? Un varbūt, tas ir no sērijas "viena tante teica"? Baumas klīst diezgan ticamas, pats redzējis neesmu. Kāds kaut ko zin par to?
Tīkli Kalnciema rajonā ir katru gadu - neoficiāli, protams. Par legāliem ziņas man nav. p.s. bļē, kur sarežģīti ir pārvietot padomju laika sekcijas... it sevišķi pilnas ar grāmatām un to darbu veicot vienatnē. It kā visu aprēķināju, bet viens posms tomēr apgāzās. Bija pielakots pie grīdas. Bet viss oki, tikai kaut kāds sarkans stikla šķīvis sadalījās reizinātājos. Nu vismaz tikšu pie pēdējās sienas krāsošanas. Paliek vēl griesti, bet tur dēls palīdzēs, trepes ievedīs utt.
A man šodien velo tīrīšanas diena. Ričuku darbā nomazgāju, nosusināju, tad ar wd40 notīrīšu zobratus un ķēdi, tad atkal noslaucīšu un tad ķēdi saeļļošu pa jaunu. Šitos abus kopā sajaucot arī moš ka iespējams krāsaninu sapni noķert
Atnāciet pie manis uz garāžu Man šobrīd tur tāda ķīmija iet vaļā, ka maz neliekas Acetons drīz būs mans labākais draugs Domāju, ka ja tur kādu zālīti uzvilktu vispār būtu planējums apkārt zemeslodei...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
gluži nē, bet ja kāds grib noķert rozā puķītes, droši man kaut ko var samaksāt un atnākt blakus pasēdēt, kamēr ar laivu cīnos :D
Nez kā šodien Zivniekam ar tām rozā puķītēm? Joprojām rādās? Un vai cīņa ar laivu beigusies? Es Eirosportā skatījos, ka parasti divi veči cīnās, vai arī svarcelšanā vīri un dāmas (kā vīri) ar svaru spēkojas, bet cīņu ar laivu token nekur nerāda.