vēl jāpaņem ir peipse priekšiņā un no aizmugures arī drusciņ
Man tāda aizdoma, ka šogad atkal nesanāks, kaut gan.......kas to lai zin
P.S. Vot luču cope no ledus šogad toč nespīd
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivnieks, es jau nevaru sagaidīt vakaru! Zem galda stāv ellīgi smaga sarkana Rimi soma un ik pa brīžam iedzinnnnnās kad ar kāju piesitu... Kolēģi aizdomīgi lūr...
nu man tas likās smieklīgi, ka var būt par aukstu ūdens priekš spiningošanas...
Nu kā, ja stāv līdz kulei ūdenī, tad par aukstu Bet vispār manuprāt bija domāts, ka zivis nav vēl tik aktīvas, kādas tās paliek ūdens temperatūrai pavasarī uzsilstot
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tik liels luču copes fanāts es neesmu Būtu līcis aizsalis, tad līdz Saulkrastiem, Zvejniekciemam, vai vēl nedaudz tālāk vienu reizīti aizlaistu gan
Arī tik liels luču copes fanāts neesmu Vot uz asariem vasarā gan reizīti ielaidīšos ar laivu
Jābrauc uz TA šodien, cerams, ka pārāk neizdupsēs
Lai jums labas TA! Bet ja nu kādam ir info par pirmajiem bezledus ūdeņiem, tad nu padalāties ar citiem. Pēc gismeteo Rīgā martā pratiski tikai + grādi, pat virs 10C. Sāk jau gribēties iemērkt fīderīti, kādu raudiņu, pličuku paķert, vai arī resno pirmsnārsta asari.
Nez, jāskatās - daudz kur jau vaļā, kaut vai tajā pašā kundzenē
Tiem ,kas saprot krieviski - lielākā daļa no šī visa tiešām tika darīta Plus bija vēl patronas ugunskurā, kapeikas uz sliedēm, piečurāta pudele atstutēta pret durvīm, kas verās uz iekšu un sekojošs zvans pie durvīm un bēgšana. Bija vēl makšķerauklas vilkšana pāri ceļam, kur cilvēki no stacijas nāk. Vecie, labi triki ar maciņu ut.t. Tad vēl visas spēles, ko varēja ārā spēlēt un "stroika" bija mīļākais spēļu laukums. Manuprāt bija interesantāk, nekā tagad tik pie kompja. Kaut gan - visas paaudzes saka, ka zāle bija zaļāka un debesis zilākas
Ehh, forši tomēr ar velo uz darbu braukt! Lēti un forši!
Laiciņš ar jau tik pavasarīgs!