[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Otrdiena, 25.02.2014, 12:03 | Ziņa # 7681
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vajadzētu kaut kur atklāto ūdens sezoni atklāt svilpo

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 25.02.2014, 12:11 | Ziņa # 7682
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ir tāds štucieris par ceturtdienu vai piektdienu. Tikai nevaru saprast atklāt sezonu, vai noslēgt zemledus copes sezonu :)

Un tagad pie kafijas nopirkt šokolādi vai vafeļu torti? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 25.02.2014, 12:17 | Ziņa # 7683
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
kur tad noslēgt? tad kaut kur tāļi jābrauc :(
bet audupē ar mikrodžigu gan varētu pastaigāt...žēl, ka man kanālītis vēl ciet, varētu laivu ielaist iekšā uz zandartu padauzīt...

parcopiDatums: Otrdiena, 25.02.2014, 12:55 | Ziņa # 7684
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Uz ķīša pie golfa laukuma arī šorīt paprāvs bariņš bija.......

Ta jau manīs, visdrīzāk kaut kur Maksimas rajonā pamētāsu spini, ja izdomāšu atklāt sezonu. Pašlaik tur vēl tik daudz ziņkārīgo ar nav, vasarā man tur vienkārši riebjas, tāpēc tur nekad neeju copēt. Visi uzskata par pienākumu stāvēt blakus un skatīties un vēl uzdod 101 jautājumu! dusma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 25.02.2014, 12:59 | Ziņa # 7685
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es kāreiz rīt taisos uz Ķīšezeru pie golfa laukuma. Tad jau padošu ziņu kas tur un kā aalingis2

Za ribalku!

parcopiDatums: Trešdiena, 26.02.2014, 17:16 | Ziņa # 7686
Multimakšķernieks
Šodien sanāca pamīties pāri vanšu tiltam. Minos lēnā garā un skatījos uz ūdeni no tilta. Un divās vietās manīju ūdens virspusē lielu maiļu aktivitāti. Tikai šķiet dīvaini, ka mailes februāra mēnesī un tādā barā dauzās pa ūdens virsu.....varbūt tās bija stintes? Jo tādu vīķu aktivitāti šādā laikā neesmu gan manījis. Kaut gan kas to zin, tuvumā nemanīju un pasaulē viss kaut kā mainās :)

martiDatums: Trešdiena, 26.02.2014, 19:49 | Ziņa # 7687
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
es doma, ka tā i stint svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 26.02.2014, 19:51 | Ziņa # 7688
Multimakšķernieks
Vot i man tā liekas, bet pārliecināts neesmu svilpo

BorodaDatums: Trešdiena, 26.02.2014, 20:56 | Ziņa # 7689
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Vot i man tā liekas, bet pārliecināts neesmu svilpo

Vajadzēja pa fikso ar ziemeni pārbaudīt. :D No tiltiem laikam gan nedrīkst, bet ja inspektori nāk, tad makšķerīte nejauši izkrīt no rokas. :D
p.s. es to vīķu aktivitāti esmu novērojis tikai tad, kad šīs nārsto, laikam ap Jāņiem plus mīnuss. Tad gan var grābt seklumā ar smalku tīklu. :) Bet vispār Daugava man ir nepazīstama upe...

BorodaDatums: Trešdiena, 26.02.2014, 21:00 | Ziņa # 7690
Grupa: Dzēstās
Aizvedu daļu mantu uz jauno dzīves vietu... mjā, tur prasās pēc kārtīga remonta... jāmēģina būs saimnieci pierunāt, lai kompensē remonta izdevumus, vismaz lielāko daļu. Ja ne, tad jāmeklē būs atkal citur...

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.02.2014, 11:02 | Ziņa # 7691
Multimakšķernieks
Pirmais stāvs, tas ir baigi labi chukle

urmaasDatums: Ceturtdiena, 27.02.2014, 13:48 | Ziņa # 7692
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
vajadzētu kaut kur atklāto ūdens sezoni atklāt

Šogad, vakar Liepājā un svētdien Daugavā, jau esmu "atklājis". ;)
Vot ir doma par rītdienu, iebraukt atkal Likteņupē. svilpo

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.02.2014, 14:55 | Ziņa # 7693
Stāstnieks
ar džigu? kā ar lomiem?
Rītā jāstrādā :( bet tieši pretī manai mājai, kur var nobraukt lejā pie Daugavas, tur jau 2 rītus redzu laivas džigojam

martiDatums: Ceturtdiena, 27.02.2014, 15:04 | Ziņa # 7694
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
zivniek, man liekas, ka tev pie garāžas arī ledus varētu vairs nebūt.
vismaz vakar no rīta izskatījās cerīgi. viss vaļā, tikai pie paša garāžu beigu gala bij sastrēgums svilpo
aizej paskaties šodien.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.02.2014, 15:51 | Ziņa # 7695
Stāstnieks
marti
neticu, ka būs vaļā :( šodien gan iešu voblas karināt, apskatīšos, bet man liekas, ka tur galā, kur jahtas stāv, tur viņš ilgi turēsies, jo viņš bija afigennna biezs :(

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv