Šodien visi nenormāli krīt uz nerviem, laikam dziļāk jāelpo
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marti - kaut kā tā cenšos darīt un jau pārgāja tas kreņķis
J0nis - pēdējā laikā visi tik noslēpumaini, ka hren kādu atskaiti sagaidīsi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ne pa makšķerēšanu. Varbūt kāds zin kādu, kas izīrē 1.istabas dzīvokli plus mīnuss Hospitāļu ielas rajonā par saprātīgu cenu? Man šodien pateica, ka pēc mēneša dzīvoklis jāatbrīvo, jo iet uz pārdošanu. Paldies! p.s. labāku pārsteigumu Olimpiskās spēlēs neesmu piedzīvojis...
Joni, esam back. Vai tad tur var sūdīgi iet? Atpūtāmies godam, kā vienmēr....
Ja par lomiem tad pirmajā dienā diezgan švaki, kas arī noteica nepieciešamību pēc stratēģijas maiņas. Salikām galvas kopā un ņemot vērā labvēlīgos laika apstākļus devāmies raudas meklējumos kas arī vainagojās ar panākumiem. Katrs ap 10 kg salasījām. Nāca asaris un rauda uz pusēm. Asaris no 100-200 gr. Rauda vidēji 200 gr.
Cepums gards, kompānija lieliska, atpūta izdevusies!
Es tikko atgriezos no Olimpiādes atklāšanas pasākuma. Bijām ar Voldiņu un Imantu uz Olimpiādes atklāšanu Drīzumā vido uz lielajiem ekrāniem (man pačukstēja, ka video būs nākamnedēļas vidū, jo šoreiz mums bija operators, kas pats arī tagad montē video no olimpiādes Neliels ieskats ceremonijā