nākamnedēļ sākas atvaļinājums, līdz pašām gada beigām, tik tas maita laiks varētu pats saprast ko viņš taisās darīt saldēt, vai atlaist drusku plusiņu, lai vēl varētu ar laivu pavizināties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
nākamnedēļ sākas atvaļinājums, līdz pašām gada beigām, tik tas maita laiks varētu pats saprast ko viņš taisās darīt saldēt, vai atlaist drusku plusiņu, lai vēl varētu ar laivu pavizināties :)
Laikam vēl būs plusi, ar dažām izņēmuma dienām. Tā ka varēsi vēl vizināties.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man aizvakar telefonu nospēra. Pirmo reizi. Esmu vairākus telefonus pazuadējis, vai noslīcinājis, bet nosper pirmo reizi Tagad esmu palicis bez dažiem numuriem, bet gan jau tikšu pie tiem atkal un pagaidām pastaigāšu ar savu veco, labo Nokia
biju jau gandrīz atgājies no strēbiena, bet noklausījos šo dziesmu un sotoku paņēmu.... tagad nedēļa atkal pa ipeļiem:(
Vakar 3x noklausījos, bet noturējos. Šodien tā melodija turpināja nelikt mieru... aš kājas pašas pareizā ritmā līdz rimi aiznesa. :D
Quoteparcopi ()
Man aizvakar telefonu nospēra.
Izsaku līdzjūtību un cerību, ka nebija nekāds krutais... :)))) Man ir vismaz 5-6 gadu vecs Sony-Ericsson Tāds vairs nepastāv, bet to arī nevienam nevajag. Eh, ja būtu saglabājis savu veco melnbalto pēdējo nokia...