Zivniek, tā dziesma ir labu labu labā un ir bijuši izpildījumi zem kameras pie šīs dziesmas, bet copes atskaišu video diemžēl nav iekļuvis neviens tāds gadījums, bet varbūt arī labi.... Toties šodien mani pacienāja ar žāvētiem nēģiem. Man nēģi vispār, ne pārāk garšo, bet šie bija tiešām gardi.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mjā, žāvēti nēģi bija dikti feini, tikai šodien pēc tā, kas bija klāt nēģiem, tāds tā kā kaltētājs iemeties
QuoteZivnieks ()
n runa nebija par izpildījumu, bet gan par deju tās pavadībā
Nu mums ar Imantu un Voldiņu vienreiz bija kas līdzīgs dejai......vispār nē, drīzāk tas bija improvizācijas pavadījums pie šīs dziesmas ar sinhrono iedzeršanu, bet copes atskaitē tas neiekļuva un labi, ka tā Bet Tu to savu deju gan vari nofilmēt un ielikt vispārējai apskatei, lai tauta vērtē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nez, man baigi garšoja, bet tie trīceklī man tikai pie šņabja iet klāt
To poliklīniku pie mājām, toč vajag uzspert gaisā. Aizvedu muteri tepat kilometru uz priekšu, atpakaļ atbraucot nav kur mašīnu nolikt. Tāda kustība pie poliklīnikas, ka šķiet ka viss Vecmīlgrāvis šodien sataisījies pie dakteriem. Riebjās! Un tā gandrīz katru rītu! Citreiz no rīta atbrauc no darba un mašīnu vari atstāt pie Rimi Sturēt redz tie slimnieki var, a uz darbu iet nē - pie ārstiem viņiem jāiet!