Zināmas tādas sajūtas. Dēļ šīm sajūtām arī zemledus makšķerēšana man aizsākās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Baisais klusums - visi laikam tik ēd mandarīnus un jau gatavojas svētkiem un neviens necopē, ij par copi nerunā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ka nāk prātā jau domas par iebūvētu biogāzu elektro ģeneratoru, lai dekoratīvās gaismiņas var uz fufaikas iedegt
tieši tā arī ir ēd mandarīnus tā, ka nāk prātā jau domas par iebūvētu biogāzu elektro ģeneratoru, lai dekoratīvās gaismiņas var uz fufaikas iedegt :)
Tā ir, mandarīni laba lieta; ģenerators jau gatavs, nedēļu jau barojos ar mandarīniem, rīt vēl drusku pelēkos zirņus ar kefīru. Svēdien uz copi, ceru ka ģeņģera jauda pietiks pieres lukturim
Tagad drusku nopietnāk. Jautājums zinošiem vīriem. Man ir divi nelieli dīķīši. Tākā ziema gluži bez ledus jau nebūs, varbūt kāds no jums zin kādu vietu, kur varētu iegādāties ( par sakarīgu cenu), gaisa pūtējus , dīķa aerācijai. Līdz šim iztiku ar maziem sūknīšiem, ūdeni pumpējot no viena āliņģa otrā, bet šī metode man īsti nepatīk un nav arī īpaši efektīva. Jāņem vērā arī tas, ka zivju blīvums man dīķīšos ir ļoti liels. Tākā gribētu divus gaisa pūtējus, kuri reāli burbuļus laistu 2,5 metri dziļumā. Vairāk par 100LS, par vienu pūtēju negribētu maksāt. Jua iepriekš, paldies par noderīgu informāciju.
Esmu dzirdējis par skābekļa baloniem, ko gremdē iekšā atvērtus nedaudz. Bet cik tur uz kādu platību vajag, es nezinu Un vispār - Bauskas aliņš baigi gards!
Paldies par adresi. Varbūt ir kāda pieredze ekspluatācijā. Pēc parametriem izskatās tāds nīkulīgs.Bažas par to ,vai spēs pumpēt gaisu 2,5m dzīļi. Ja seklāk, domāju ka visa tā fīre atkal būs mazefektīva. Cena jau laba, tik tas rezultāts kāds sanāks?