Gribēju protams rakstīt sadaļā sūdzības un ierosinājumi ,bet lai to atrasstu ir nepieciešamas zināmas iemaņas Un vispār kāpēc es te kaut ko stulbi rakstu,lūgums Aigar(domāju ka man piekritīs arī citi šī foruma lietotāji) izmet visas liekās tēmas .Piemēram (vēžu sugas,ziņas par vēžiem, vēžu vietas) tā ir tikai daļa Ko uzskaitīju .To visu var apvienot vienā sadaļā( Vēžošana)tas pats arī par citām sadaļām. Lai paliek sadaļas Spiningošāna,pludiņmakšķerēšana,vēžošana,copes inventārs ,sporta aktualitātes un t.t savādāk jau paliek grūti orentēties ienākot šajā forumā .Esošie vēl kautkā,bet ja es būtu tikko šeit reģistrējies ,un kaut ko konkrētu gribētu atrast ,nozīmē ka jāpārlasa visas tēmas Kas ir galīgi vecas un vispār nesakarīgas :)Kā saka vienam moderātoram kaut ko sagribējās uzrakstīt Karoče kautkā tā paldies par sapratni !!! Nelamājies,dzīve ir skaista
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
J0ni - nepiekrītu! Nevar būt tik vispārināts foruma sadalījums Teiksim man interesēs kaut kas par gumijas zābākiem un kur es to meklēšu? Nevajag arī ļoti smalki sadalīt, bet domāju, ka esošais sadalījums pagaidām ir ok Kas attiecās uz vecām tēmām, tad tās nav vecas un nekam nederīgas! Pašķirstot, ko paši esam rakstījuši, var atcerēties daudz ko noderīgu! Jauniem lietotājiem vienmēr ir iespēja skatīt tikai to tēmu, kas uz to brīdi interesē un foruma pārskatāmībai ir ļoti noderīgs taustiņš:
P.S. Kas attiecas uz moderatoriem, tad reti kurais kaut ko dara lietas labā un ļoti reti Pat video linkus un citas lietas pašam jāpielabo P.S.S. Kāpēc Tu vispār ej vēžošanas forumā? Tu tak nevēžo
QuoteTukliitis ()
Ja kāds nezin, tad tie ir mana vecātēva raksti
Es jau tā arī sapratu! Forši rakstījis, vienkārši un ar baudu lasāmi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kas vainas tēmai? Šodien tāds piekasīgs. Vai nu sieva pāri nodarījusi, vai dusmīgs, ka es vakar propilkos iegāzu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)