Aha, un ja staigātu pa Salacgrīvu teiksim slēpošanas kostīmā, tad domāju - vēl vairāk lūrētu! Tas gan nenozīmētu, ka slēpošanas sezona sākusies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kamēr stiprie vēji un uz copi netieku, sariktēju džigam vienu uz atlaidēm pirkto macrotech. lielākiem dziļumiem un svariem. un es jau zinu kur es braukšu mainīt riepas būšu pat ar mieru gaidīt rindā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
un es jau zinu kur es braukšu mainīt riepas būšu pat ar mieru gaidīt rindā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tjipa copēsi, kamēr mainīs? Tur baigi apraut daudz var. Esmu tur no abām pusēm mēģinājis, tāpēc man tur nepatīk
Rio tur pagājušo sezonu bieži copēja. Bija gan asari, gan zanderi, bet arī atstāja dafiga mānekļus tur
Volframa džiggalvas un labākās gumijas neliec točna!