[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Sarunas par visu aktuālo
parcopiDatums: Pirmdiena, 13.01.2014, 23:39 | Ziņa # 1036
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Informācija no Rīgas Pašvaldības policijas Par paaugstinātās ledus bīstamības periodu raksta

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Pirmdiena, 13.01.2014, 23:46 | Ziņa # 1037
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kā jau komentāros ir izskanējis:
Vairāk gada laikā iet bojā transporta līdzekļu vadītāji, tai skaitā ari velosipēdisti, gājēji, atpūtnieki peldoties utt, nekā ziemas copmaņi.
Tad ko, tagad aizliegsim iziet uz ielām,braukt ar jebkura veida transporta līdzekli,vasarā peldēties utt???
Lai soda, vai uzliek glābšanas darbos iztērēto līdzekļu apmaksu "vainīgajiem". Kāpēc jācieš normāliem copmaņiem?

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Pirmdiena, 13.01.2014, 23:49 | Ziņa # 1038
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Varu iedot kontaktus, vari par šo tēmu pakontaktēties ar RPP pārstāvi ;)
Es ar neesmu sajūsmā par šo likumu, jo uz slikta ledus ar savu svaru nemaz netaisos līst :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Pirmdiena, 13.01.2014, 23:51 | Ziņa # 1039
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Aigar
RPP ir tikai izpildītāji un nekas vairāk! :(

martiDatums: Pirmdiena, 13.01.2014, 23:52 | Ziņa # 1040
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
atslābstiet, tas viss ir tāds pats bullšits kā zivju inspektori - uz papīra.
un tādiem gadījumiem kā bija te pavasarī jūrā ar stinteniekiem.
tad būs pamats iekasēt par biļetēm uz glābēju laivām :)
nedomāju, ka mēŗķis ir kādam normālam copmanim bojāt dzīvi.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:02 | Ziņa # 1041
Multimakšķernieks
Quote marti ()
nedomāju, ka mēŗķis ir kādam normālam copmanim bojāt dzīvi.

Tad jau redzēs. Pagaidām grūti spriest, viss arī atkarīgs kā piees tam visam tieši RPP, no viņiem visvairāk tas būs atkarīgs. Ja patrulēs kāds izteikts likuma kalps, tad visādi var būt....

urmaasDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:07 | Ziņa # 1042
80-tajos, kad cēla nost no ledusgabala ar helikopteri, lai apmaksātu sodu bij jānokauj bullēns. Tad bij likumi un viņi strādāja. Tagad likumus pieņem a kontroles nekādas! Es kā copēju, tā ari copēšu. :)

martiDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:10 | Ziņa # 1043
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote urmaas ()
Tagad likumus pieņem a kontroles nekādas! Es kā copēju, tā ari copēšu.

tieši tā alus

urmaasDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:18 | Ziņa # 1044
Šai medaļai varbūt ir ari otra puse. Tas varētu būt pirmais solis uz pierīgas ezeru prihvatizāciju-LM ieviesšanu. Kā jau zināms, tad likumi tiek pieņemti, bet kontroles nekādas. Lai "nodrošinātu kontroli", ļoti iespējams, ka sakarā ar "līdzekļu trūkumu" pilsētas budžetā būs tā kā augstāk minēju-LM ieviesšana. Laiks rādīs. :(

spulgitsDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:30 | Ziņa # 1045
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Piekrītu Urmaas.Ja ne drīzumā tad pēc pāris gadiem to var sagaidīt.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

urmaasDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:34 | Ziņa # 1046
Vai mums makšķerniekiem TAS ir vajadzīgs? :)

spulgitsDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:37 | Ziņa # 1047
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote urmaas ()
Vai mums makšķerniekiem TAS ir vajadzīgs?

Domāju kad nēēēēēē

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

urmaasDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:46 | Ziņa # 1048
Pieļauju, ka LM var strādāt slēgtās ūdenstilpnēs, bet nekādā gadijumā ne upēs, ne caurteces ezeros un ne ezeros kuri savienoti ar jūru. Ideāli būtu, ja LM būtu tikai privātajos dīķos. Bet uz publiskajiem ezeriem ir ari pozitīvi piemēri-piem Alūksnes ezers. Pārējais-Varkaļi,zemhesu LM, Bauskas ieviestā LM utt ir tikai naudas kāsšana.

martiDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 00:48 | Ziņa # 1049
Estēts
usmas LM arī ir sliktais piemērs :(

urmaasDatums: Otrdiena, 14.01.2014, 01:06 | Ziņa # 1050
Tur jau tā štelle, ka slikto piemēru ir vairāk kā vajag. Un tas ari attur LM atbalstīšanā. Neredzu jēgu kādam maksāt par kautko. Ja kādam nav kur naudu likt, tad pirms katras copes pārskaitiet uz manu kontu vismaz 3€ un copējiet veseli. Nebūs nekādas atšķirības, vai jūs pārskaitīsiet LM ieviesējiem, vai man. Zivju no tā vairāk nepaliks. To ties es taču esmu foršs čoms!!! :D :D :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv