Biju aizgājis šodien pa dienu uz mazu brītiņu līdz ezeram. Tāds sānu vējš, ka pat iemest normāli nevarēja pludiņu. Nepareizo rīku biju izvēlējies, vajadzēja iet ar grunteni vai spiningu un spiningot ar džiga mānekļiem. Ne neko, vismaz nopeldējos un atklāju sezonu arī ezerā, vakar jau jūrā biju ielīdis Tā izskatījās ezers, bildē neizskatās tik traki, bet īstenībā vējš un viļņi bija lieli:
nav sliktu laiku apstākļu - ir nepiemērots apģērbs (vai maz cepumu) a vispār stabils vēsuma un slpajuma vilnis teorētiski pēc pirmo pāris dienu šoka pāriešanas varētu uzsist plēsōņām apetīti....
Šodien no rīta ar bračku aizgājām uz copi Ventā. Jūtos vīlies - pa pusdienu neko prātīgu nevarējām noķert ne ar pludiņmakšķeri, ne spiningu, ne uz velci...cerams, ka Būšnieku un Nabas ezeros ies labāk, savādāk brauciens uz Ventspili izvērtīsies ne "pārāk" veiksmīgs copes ziņā Kā citiem? Ir kāds(a) bijis tagad kaut kur?
Kāds(a) nav tagad bijis copēt? Kā ķerās? Man te pagaidām nesanāk, pie tam tādā vējā arī īpaši negribās....varbūt svētdien vai pirmdien beidzot sanāks aiziet pamakšķerēt...
Nekur vairs neesmu bijis. Upē līmenis augšā, nes zāli un citu drazu...kada tur cope. 25/06 laidīšu uz agrāk aprakstīto ezeriņu, ceru, ka mans mūža pirmais līnis būs aktīvs un barosies
Šorīt biju Ventā rajonā virs Kuldīgas ~ Ēdas. Par nopietnu copi to saukt nevarētu, ta kā pasākums tomēr vairāk bija reducēts uz cepumu degustāciju par godu čoma LLU izlaidumam, bet nu tomēr es kā vienīgais maniaks palīks 4:00 aizvālēju līdz upei, kur nosēdēju līdz 8:30. Rezultāti diemžēl priecēja tikai čoma kaķi - mikroraudas (lielākā ~150g) un pāris pliči. Metode:fīderis! It kā upē dzīvība ir, bet nu lielā zive nepieteicās... Protams, nospēlē arī nepazīstama vieta, gardi cepumi utt.